Aanleg twee nieuwe hondenuitlaatrennen

Dit item is verlopen op 20-08-2012.

Hondenbeleid
Binnen de bebouwdekomgrenzen geldt voor hondenbezitters de opruimplicht en aanlijnplicht voor honden. Om honden de gelegenheid te bieden te kunnen loslopen binnen de bebouwde kom zijn al enkele hondenuitlaatrennen gerealiseerd. De gemeente Nunspeet wil in het najaar van 2012 in het kader van het vastgestelde hondenbeleid nog twee van deze hondenuitlaatrennen aanleggen binnen de bebouwde kom.

Hondenuitlaatrennen
Hondenuitlaatrennen zijn afgerasterde terreinen met een stuk gras, met of zonder beplanting en bomen. Hierin mogen honden loslopen met andere honden en mogen ze graven en ravotten. De hondenuitlaatrennen zijn voorzien van een looppoort (toegangshekje) en een werkpoort voor de maaimachine voor beheer en onderhoud. Ook staat bij de hondenuitlaatrennen vaak een zitbankje voor het baasje van de hond.

Nieuwe hondenuitlaatrennen
De gemeente Nunspeet is van plan aan de Schoolweg en aan de Hullerweg een hondenuitlaatren aan te leggen. Hiervoor zijn ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen kunt u op deze pagina downloaden.
 

Snel naar

Gemeente Nunspeet                                    Openingstijden gemeentehuis
Markt 1, Postbus 79                                          Op afspraak dagelijks van 08.30 tot 12.30 en op donderdag tot 20.00 uur
8070 AB  NUNSPEET                                           
Telefoonnummer: (0341) 25 99 11                    
E-mail: gemeente@nunspeet.nl