HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  Elektronisch gemeenteblad  |  Gemeenteblad 46, 19 december 2017 - Verordening individuele inkomenstoeslag

Gemeenteblad 46, 19 december 2017 - Verordening individuele inkomenstoeslag

Verordening individuele inkomenstoeslag

De gemeenteraad heeft op 30 november 2017 de Verordening individuele inkomenstoeslag gemeente Nunspeet 2018 vastgesteld. De verordening treedt in werking per 1 januari 2018.

In de verordening is de inkomensgrens om in aanmerking te komen voor een individuele inkomenstoeslag verhoogd van 110% naar 120% van de bijstandsnorm. Daarnaast is het begrip uitzicht op inkomensverbetering aangepast: Er is geen recht op een individuele inkomenstoeslag als er in de 12 maanden voorafgaande aan de aanvraag een maatregel is opgelegd wegens schending van de arbeids- of re-integratiplicht (dit was voorheen 36 maanden).

Te downloaden: