HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  Vacatures

Vacatures

Werken bij de gemeente Nunspeet

Wil jij verantwoordelijk werk? Wil jij je kennis en kwaliteiten optimaal benutten? Wil je carrière maken? Dan ben je bij onze gemeente aan het juiste adres. Maar… landelijke bezuinigingen in de sector gemeenten gaan ook niet aan ons voorbij. Het stagneren van doorstroming in de arbeidsmarkt en de noodzaak tot bezuinigen heeft tot gevolg dat het aantal vacatures terugloopt.

Dat neemt niet weg dat je bij de gemeente werk doet dat er werkelijk toe doet. Het is interessant en uitdagend. Je hebt veel meer invloed dan je misschien denkt. Sterker nog: jij bent vaak de sturende factor. Bij de gemeente heb jij het in de hand. Met deze wervende woorden nodigen wij jou uit om onze site te blijven volgen en te reageren wanneer wij een voor jou passende vacature hebben.

Vacatures

Op deze pagina kun je zien welke vacatures wij momenteel hebben. Wij kunnen ons ontwikkelen doordat onze medewerkers zich ontwikkelen. Zie jij hieronder voor jou de ideale vacature en wil jij ons helpen om onze diensten verder te ontwikkelen en heb je ideeën daarover? Dan willen wij graag met je in contact komen. Voor meer informatie over onderstaande vacatures kun je contact opnemen met de afdeling Facilitair, team P&O: peno@nunspeet.nl of telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Archief