HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  Vacatures  |  Allround WOZ-medewerker/taxateur m/v

Allround WOZ-medewerker/taxateur m/v

Dit item is verlopen op 04-04-2016.

De afdeling Financiën van de gemeente Nunspeet is voor het team Belastingen op zoek naar een:

Allround WOZ-medewerker/taxateur m/v

36 uur per week

Algemene informatie

De gemeente Nunspeet bestaat uit vijf afdelingen en vijf directieteams. De afdeling Financiën bestaat uit 21 enthousiaste collega’s en kent een zakelijke en prettige werksfeer. Het team Belastingen bestaat uit 5 medewerkers.

De gemeente Nunspeet heeft ruim 12.500 WOZ-objecten met een totale WOZ-waarde van circa 3,2 miljard euro.

Het takenpakket

• Je voert de permanente marktanalyse uit van zowel woningen als niet-woningen, inclusief veldwerkzaamheden.
  • Je draagt zorg voor een modelmatige herwaardering van woningen met het geautomatiseerde taxatieprogramma Taccent, de waardering van courante niet-woningen, alsmede de middels de taxatiewijzers gewaardeerde overige woningen en niet-woningen.
  • Je stelt adviezen op ten behoeve van bezwaarschriften woningen en niet-woningen.
  • Je voert overige voorkomende WOZ-werkzaamheden, alsmede werkzaamheden op het gebied van belastingen en de Basisregistraties uit.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste collega die:

• beschikt over een relevante opleiding op minimaal mbo4-niveau en in het bezit van het WOZ-diploma, met zo mogelijk aanvullende kennis op het vakgebied WOZ alsmede belastingen en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen;
  • in staat is het hele werkveld m.b.t. het WOZ proces te kunnen overzien;
  • bij voorkeur aantoonbare kennis van het software pakket Civision heeft;
  • in bezit is van rijbewijs B en eigen vervoer.

Salaris

De functie (medewerker beleidsuitvoering III) is op basis van HR21 ingedeeld in functieschaal 8. Dit bekent een maximumsalaris van € 3184,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Informatie

Wil je meer weten over de functie en de werkzaamheden, dan kun je hierover contact opnemen met Janice van Enk, teamcoördinator Belastingen, via telefoonnummer (0341) 25 99 11. Voor informatie over de wervings- en selectieprocedure kun je via hetzelfde nummer contact opnemen met Reina Hazenberg, personeelsadviseur.

Sollicitaties

Zie je deze functie als een uitdaging, stuur dan vóór 5 april 2016 je sollicitatie per email via sollicitaties.010746@werkeningelderland.nl