HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  Vacatures  |  BOA Drank- en Horecawet

BOA Drank- en Horecawet

Dit item is verlopen op 08-04-2017.

Het directieteam Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) van de gemeente Nunspeet is op zoek naar een

BOA Drank- en Horecawet m/v

16 uur per week

Het team

Team VTH bestaat uit 20 personen die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor vergunningverlening, toezicht en handhaving van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de Algemene plaatselijke verordening en een aantal bijzondere wetten waaronder de Drank- en Horecawet. Als doel hebben we gesteld het beschermen en daar waar nodig verbeteren van de fysieke (leef)omgeving.

Het takenpakket

Uw taken bestaan in hoofdzaak uit:

• Toezicht van en handhaven op naleving van gebods- en verbodsbepalingen uit de Drank- en Horecawet;
  • Controleren en toezicht houden op verleende vergunningen en ontheffingen op grond van de Drank- en Horecawet;
  • Signaleren van en rapporteren over bijzondere situaties;
  • In voorkomende gevallen assisteren van collega Boa’s, bijvoorbeeld bij toezicht naleving APV.

Wat verwachten wij van u?

Wij zoeken een enthousiaste collega die:

• Beschikt over een mbo werk- en denkniveau;
  • In het bezit is van een getuigschrift buitengewoon opsporingsambtenaar domein II;
  • In het bezit is van het diploma toezichthouder Drank- en Horecawet;
  • In het bezit is van een rijbewijs;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden heeft;
  • Geen bezwaar heeft tegen het werken buiten kantooruren en in het weekend;
  • Bereid is aanvullende opleidingen/cursussen te volgen;
  • Van onbesproken gedrag is.

Salaris

De gemeente Nunspeet heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigentijds systeem van ‘werken op maat’, waarbij de werksituatie goed kan worden afgestemd op de thuissituatie. Inschaling kan plaatsvinden, natuurlijk afhankelijk van ervaring en opleiding, tot maximaal € 2913,--bruto per maand bij een 36-urige werkweek, salarisschaal 7.

Informatie

Inlichtingen worden graag verstrekt door de heer W. van Dijk, teamleider Vergunningen, Toezicht en Handhaving, doorkiesnummer (0341) 25 94 18.

Sollicitaties

Als je interesse hebt in deze functie, willen wij je vragen dit uiterlijk 8 april 2017 aan ons kenbaar te maken. Stuur je sollicitatie per email via sollicitaties.015630@werkeningelderland.nl

.