HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  Vacatures  |  Juridisch handhaver onrechtmatige bewoning

Juridisch handhaver onrechtmatige bewoning

Dit item is verlopen op 14-01-2018.

Het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving van de gemeente Nunspeet is per direct op zoek naar een

Juridisch handhaver onrechtmatige bewoning m/v

36 uur per week

Het team

Het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving bestaat uit 22 enthousiaste collega’s en kent een zakelijke en prettige werksfeer.

Onrechtmatige bewoning

Het bewonen van recreatieverblijven is vaak in strijd met het bestemmingsplan en daarmee een onrechtmatige situatie. Wanneer de gemeente vermoedt dat sprake is van het onrechtmatig bewonen van een recreatieverblijf, zal de gemeente (moeten) ingrijpen. De bewoning zal in dat geval op termijn moeten worden gestaakt. De gemeente doet vaak zelf onderzoek naar de onrechtmatige situaties, maar het gebeurt ook regelmatig dat er een handhavingsverzoek wordt ingediend.

Het takenpakket

Jouw taken bestaan in hoofdzaak uit:

• het uitvoeren en actualiseren van het handhavingsbeleid ten aanzien van onrechtmatige bewoning;
  • het opstellen van handhavingsbesluiten;
  • het adviseren van bestuur, management en collega’s op het vakgebied;
  • het vertegenwoordigen van het college in bezwaar- en beroepsprocedures;
  • taakoverschrijdende zaken oppakken;
  • voorlichting verstrekken over handhaving.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste collega, die:

• beschikt over een relevante opleiding op hbo-niveau;
  • ervaring heeft met de genoemde werkzaamheden;
  • om kan gaan met schrijnende (sociale) situaties;
  • zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
  • doortastend, betrokken en resultaatgericht is ingesteld;
  • communicatief vaardig is, zowel mondeling als schriftelijk;
  • overtuigingskracht, creativiteit en een oplossingsgerichte instelling heeft.

Salaris

De gemeente Nunspeet heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigentijds systeem van ‘werken op maat’, waarbij de werksituatie goed kan worden afgestemd op de thuissituatie. Inschaling kan plaatsvinden, natuurlijk afhankelijk van ervaring en opleiding, tot maximaal € 3.805,-- bruto per maand, salarisschaal 9.

Informatie

Inlichtingen worden graag verstrekt door de heer Bart Bertelink, juridisch medewerker Vergunningen, Toezicht en Handhaving, telefonisch bereikbaar via doorkiesnummer 0341-259367.

Sollicitaties

Als je interesse hebt in deze functie, willen wij je vragen dit uiterlijk 14 januari 2018 aan ons kenbaar te maken. Stuur je sollicitatie per email via sollicitaties.019930@werkeningelderland.nl

De selectiegesprekken vinden plaats op 18 januari 2018.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.