HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  Vacatures  |  Juridisch medewerker Handhaving m/v

Juridisch medewerker Handhaving m/v

Dit item is verlopen op 10-04-2017.

Het directieteam Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) van de gemeente Nunspeet is op zoek naar een

Juridisch medewerker Handhaving m/v

20 uur per week

Het team

Team VTH bestaat uit 20 personen die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor vergunningverle-ning, toezicht en handhaving van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de Algemene plaatselijke verordening en een aantal bijzondere wetten waaronder de Drank- Horecawet. Als doel hebben we gesteld het beschermen en daar waar nodig verbeteren van de fysieke (leef)omgeving.

Het takenpakket

Uw taken bestaan in hoofdzaak uit:

• Het adviseren van het team en het bestuur over juridische aspecten van de VTH taken;
  • Het geven van informatie over voorschriften en procedures en de bewaking van de juridische kwaliteit op het gebied van handhaving en vergunningverlening;
  • Het uitvoering geven aan het vastgestelde handhavingsbeleid;
  • Het opstellen van handhavingsbeschikkingen;
  • Het vertegenwoordigen van de gemeente in bezwaar- en beroepsprocedures;
  • Het volgen van ontwikkelingen in regelgeving en jurisprudentie.

Wat verwachten wij van u?

Wij zoeken een enthousiaste collega die:

• Een mbo werk- en denkniveau;
  • Meerdere jaren relevante ervaring;
  • De bereidheid om incidenteel buiten kantooruren werkzaamheden te verrichten;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift;
  • Een initiatiefrijke, klant- en resultaatgerichte houding;
  • Accuraat is en plezier heeft in samenwerking met anderen.
  • Snel kan schakelen tussen zelfstandig werken en samenwerken.
  • Denkt in oplossingen/mogelijkheden in een soms complexe en grillige omgeving.

Salaris

De gemeente Nunspeet heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigentijds systeem van ‘werken op maat’, waarbij de werksituatie goed kan worden afgestemd op de thuissituatie. Inschaling kan plaatsvinden, natuurlijk afhankelijk van ervaring en opleiding, tot maximaal € 3.293,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, salarisschaal 8.

Informatie

Inlichtingen worden graag verstrekt door de heer W. van Dijk, teamleider Vergunningen, Toezicht en Handhaving, doorkiesnummer (0341) 25 94 18.

Sollicitaties

Als je interesse hebt in deze functie, willen wij je vragen dit uiterlijk 10 april 2017 aan ons kenbaar te maken via het e-mailadres sollicitaties.015629@werkeningelderland.nl.