HOME  |  Bestuur en Organisatie  |  Vacatures  |  Medewerker aanslagregeling

Medewerker aanslagregeling

Dit item is verlopen op 25-08-2017.

Nunspeet ligt op de Veluwe en heeft bijna 27.000 inwoners. Nunspeet heeft ruimtelijke kwaliteiten, is centraal gelegen en is door het afwisselende landschap met heide, bossen, weilanden en het Veluwemeer geliefd bij toeristen en dagjesmensen. Onze gemeente bestaat uit de dorpen Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.

Binnen de gemeentelijke organisatie hanteren we vier kernbegrippen: Vakmanschap, Verbinding, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen. Deze kernbegrippen laten we zien in ons gedrag en dragen we uit als organisatie. We werken van buiten naar binnen. Dit betekent uitstijgen boven je eigen organisatie, je eigen team en je eigen professie. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en daarom bieden we onze medewerkers volop kansen voor scholing en persoonlijke groei.

De gemeente Nunspeet werkt actief samen met andere gemeenten binnen de NEO-netwerksamenwerking (Nunspeet, Elburg, Oldebroek) en binnen de regio. Daarnaast zoeken we ook met partnerorganisaties de samenwerking.

Vanaf 2012 is ‘Het Nunspeets Werken (HNW)’ ingevoerd in onze organisatie. We hebben binnen HNW doelstellingen geformuleerd op gebied van cultuur, organisatie, faciliteiten en bereikbaarheid.

Voor de afdeling Financiën zijn we op zoek naar een

Medewerker team Belastingen

36 uur per week

(Medewerker aanslagregeling/functioneel applicatiebeheerder)

De afdeling
De afdeling bestaat uit 19 enthousiaste collega’s en kent een zakelijke en prettige werksfeer. Het team belastingen is onderdeel van de afdeling en bestaat uit 5 medewerkers. Het team is belast met de uitvoering van de Wet WOZ (waardebepaling), de heffing van de gemeentelijke belastingen en heffingen (zoals ozb, afvalstoffenheffing en toeristenbelasting) en de afhandeling van bezwaar-en beroepschriften.

Als medewerker aanslagregeling beheer verwerk en controleer je gegevens van de Basisregistraties (o.a. Kadaster en Kamer van Koophandel). Je draait, controleert en verzendt de aanslagbiljetten zowel in eigen beheer als door een extern printbureau in te huren. Ook ben je verantwoordelijk voor het geautomatiseerde berichtenverkeer tussen de belastingapplicatie en externe afnemers (taxatiepakket, LV WOZ). Verder help je je collega’s natuurlijk met voorkomende werkzaamheden.

Het takenpakket
Jouw taken bestaan uit:

  • het zorgen voor een correcte verwerking van mutaties in de applicaties;
  • het zorgdragen voor een correcte output van beschikkingen, aanslagen en verminderingen;
  • functioneel applicatiebeheer van Civision belastingpakketten en de taxatieapplicatie;
  • het zorgen voor goede digitale uitwisselingen met diverse (externe) applicaties;
  • het uitvoeren van overige voorkomende WOZ-werkzaamheden en taken op het gebied van belastingen en de Basisregistraties.

Wat verwachten wij van jou?
Wij zoeken een enthousiaste collega die:

  • een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau afgerond heeft;
  • een uitdaging ziet in zich verdiepen in de diverse applicaties;
  • in staat is het hele werkveld m.b.t. het WOZ-proces alsmede de diverse belastingsoorten te kunnen overzien en in staat is ketengericht te denken;
  • bij voorkeur aantoonbare kennis heeft van het software pakket Civision Belastingen Basis of ervaring op het gebied van belastingen/WOZ.

Salaris
De gemeente Nunspeet heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigentijds systeem van ‘werken op maat’, waarbij de werksituatie goed kan worden afgestemd op de thuissituatie. Inschaling kan plaatsvinden, natuurlijk afhankelijk van ervaring en opleiding, tot maximaal € 2.913,-- bruto per maand, salarisschaal 7.

Informatie
Wil je meer weten over de functie en de werkzaamheden, dan kun je hierover contact opnemen met een van de medewerkers van team Belastingen, doorkiesnummer (0341) 25 93 96. Als je vragen hebt over de procedure kun je contact opnemen met team P&O, doorkiesnummer (0341) 25 94 29.

Sollicitaties
Zie je deze functie als een uitdaging, stuur dan jouw motivatie voorzien van je cv naar sollicitaties.017753@werkeningelderland.nl, ter attentie van college van burgemeester en wethouders van Nunspeet. Solliciteren kan tot en met 25 augustus 2017. De gesprekken staan gepland op donderdagmorgen 31 augustus 2017. Wij informeren je op dinsdag 29 augustus of je uitgenodigd wordt voor een gesprek.