Mijn Nunspeet

Digitaal Belastingloket - Mijn Nunspeet
Via Mijn Nunspeet krijgt u toegang tot uw Persoonlijke Internetpagina (PIP). Een persoonlijke internetpagina is een veilige en betrouwbare omgeving op internet waarin een gebruiker zaken kan doen met de overheid. Met uw PIP gaat dit op een overzichtelijke en makkelijke manier, 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf elke plaats met een internettoegang. Klik op de button 'Mijn Nunspeet' (onderaan deze pagina) om in te loggen met DigiD.

Profiel
Als u op de knop 'Mijn profiel' klikt, verschijnen gegevens van u die bekend zijn bij de gemeente (op dit moment: naam, adres, woonplaats, geboortedatum en geslacht). Deze gegevens kunt u niet zelf wijzigen. Als deze niet correct zijn, kunt u dit doorgeven aan de gemeente. U kunt wel zelf gegevens toevoegen zoals e-mailadres, telefoonnummer et cetera. Deze gegevens worden dan automatisch ingevuld als u bijvoorbeeld een formulier wilt invullen. U kunt deze gegevens uiteraard altijd wijzigen.

Mijn taxaties
Als u op deze knop klikt, krijgt u het taxatieverslag van uw woning te zien.

Mijn belastingaanslagen
De gemeentelijke belastingaanslag is hier te bekijken.

DigiD 
Als u niet over een DigiD beschikt, kunt u deze aanvragen op www.digid.nl. Na het aanmelden krijgt u een code toegestuurd die u bij allerlei overheidsdiensten en producten voortaan digitaal kunt gebruiken.
 
Mijn Nunspeet

Gemeente Nunspeet                                    Openingstijden gemeentehuis
Markt 1, Postbus 79                                          Op afspraak dagelijks van 08.30 tot 12.30 en op donderdag tot 20.00 uur
8070 AB  NUNSPEET                                           
Telefoonnummer: (0341) 25 99 11                    
E-mail: gemeente@nunspeet.nl