Allround medewerker grondzaken

Ben jij een echte aanpakker op het gebied van grondzaken en durf je er voor te gaan vol enthousiasme en energie? Wil jij werken voor een groene en ambitieuze gemeente waar geen dag hetzelfde is? Lees dan verder want voor het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting zoeken we een allround medewerker grondzaken voor 36 uur per week.

Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting

Het team bestaat uit 20 enthousiaste collega’s. Er is een prettige werksfeer en het team werkt aan de ontwikkeling en het beleid van de fysieke leefomgeving. De komende jaren zijn er diverse ontwikkelingen als het gaat om woningplannen, bedrijvigheid, scholenlocaties, gebiedsontwikkeling en Omgevingswet. Het team is verdeeld in Ruimtelijke Ordening, Grondzaken en Milieu/duurzaamheid. Voor Grondzaken zijn we op zoek naar een allround medewerker grondzaken.

Jouw werkzaamheden

 • Je stelt overeenkomsten op en geeft advies over grondtransacties.
 • Je voert onderhandelingen over grondtransacties met bestuurlijk afbreukrisico.
 • Je stelt beleid op zoals de Nota Grondbeleid en de notitie uitgifteprijzen.
 • Bij interne overleggen treed je op als inhoudelijk en juridisch specialist.
 • Je neemt als adviseur deel aan projectgroepen voor bijvoorbeeld gebiedsontwikkeling maar je kunt ook zelfstandig trajecten begeleiden.
 • Je informeert en adviseert het bestuur op het gebied van grondzaken en aanverwante onderwerpen.

Wat verwachten we van jou?

 • Hbo-opleidingsniveau bijvoorbeeld op het gebied van makelaardij, vastgoed, juridisch, economisch.
 • Kennis en ervaring met juridische aspecten van overeenkomsten, zakelijke rechten, aan- en verkoop van onroerend goed.
 • Minimaal 5 (relevante) ervaringsjaren.
 • Je bent zelfstandig inzetbaar op dossiers, houdt van aanpakken en bent stevig genoeg om overeind te blijven in onderhandelingen.
 • Samenwerkingsgericht en collegiaal.
 • Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.

Wat bieden we?

We bieden je een interessante en uitdagende functie. Je arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor één jaar. Bij goed functioneren wordt deze omgezet in een vast contract. Het salaris wordt – afhankelijk van opleiding en ervaring – vastgesteld in functieschaal 10 volgens de CAO-Gemeenten (minimaal € 3.090,-- en maximaal € 4.671,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek). De gemeente Nunspeet heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder opleidingsmogelijkheden, een Individueel Keuzebudget en ‘werken op maat’ waarbij de werksituatie goed kan worden afgestemd op de privésituatie. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die maandelijks diverse activiteiten organiseert.

Geïnteresseerd?

Reageer dan via https://vacatures.one/25811/solliciteren t.a.v. Arjan Dickhof, teammanager team Ruimtelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting. De vacature staat voor een langere periode open. We zijn benieuwd naar je motivatie en cv. Wil je meer weten over deze functie en de gemeente Nunspeet? Neem dan contact op met Arjan via (0341) 25 99 11 of a.dickhof@nunspeet.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. We vragen je altijd een VOG bij indiensttreding in te leveren.

Beste werkgever

De gemeente Nunspeet is een prachtige gemeente om in en voor te werken. We zijn niet voor niets door onze eigen medewerkers uitgeroepen tot beste werkgever! Dat laten we je graag zien. Hoe? Bekijk ons filmpje.

Over de gemeente

Nunspeet ligt op de Veluwe en heeft ruim 28.000 inwoners. Bij ‘Veluwe’ denk je  aan een groene omgeving en prachtige natuur. Nunspeet heeft het allemaal. De uitgestrekte bossen, heide, weilanden en het Veluwemeer maken de gemeente geliefd bij toeristen. De gemeente Nunspeet bestaat uit de dorpen Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.

Als gemeente zetten we de inwoner centraal en vanuit de organisatie zetten we de medewerker centraal. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en daarom bieden we onze medewerkers volop kansen voor scholing en persoonlijke groei.

Het gemeentehuis ligt middenin het centrum van Nunspeet, is goed bereikbaar via de A28 en heeft een station op loopafstand van het centrum. Er heerst een familiaire en informele sfeer en we hebben korte lijntjes.

Overtuigd? Reageer dan vandaag nog op deze vacature.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact