HR-stagiair

Ben je voor je studie op zoek naar een stageplek, waarin je je kan ontwikkelen tot een zelfstandige professional? En wil je werken in een organisatie die groot genoeg is voor uitdagende projecten maar klein genoeg is om geen nummer te zijn?

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair die ons gaat helpen met het updaten van het introductieproces. Jij hebt daarover leuke en eigentijdse ideeën zodat onze nieuwe collega's zich snel thuis voelen binnen de gemeente Nunspeet!

Team HR is onderdeel van Personeel, Organisatie en Communicatie. HR bestaat uit 5 collega’s. Samen ontwikkelen we beleid voor nu en in de toekomst en houden we de basis goed op orde. Het team bestaat uit een senior beleidsadviseur, twee HR-adviseurs, een HR-medewerker en een salarisadministrateur. In de komende tijd gaan we aan de slag met thema’s als strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktcommunicatie.

Naast het updaten van het introductieproces krijg je de kans om alle facetten van het HR-vak te zien in de praktijk. Je kan meelopen met de HR-adviseurs en met de administratie zodat je een goed beeld krijgt van de taken die horen bij de in-, door- en uitstroom van collega’s. Geef aan wat jij graag wilt ontdekken en leren zodat we er samen een leuke en leerzame stage van kunnen maken.

Wat verwachten we van jou?

Je volgt de opleiding Human Resource Management of een vergelijkbare opleiding op hbo-niveau. Verder ben je:

 • Enthousiast, leergierig en gedreven.
 • Een zelfstandige werker.
 • Communicatief vaardig.
 • Je toont initiatief.
 • Je bent creatief.

Wat bieden wij jou?

 • Een boeiende en uitdagende stage voor de duur van 5/6 maanden (in overleg is een kortere of langere periode mogelijk).
 • Een passende stagevergoeding van € 440,- per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Goede begeleiding waarin er aandacht wordt besteed aan jou ontwikkeling.
 • De mogelijkheid om de stage te combineren met een opdracht vanuit school.
 • Hybride werken, gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk in onze moderne kantooromgeving in het gemeentehuis.
 • Volop ontwikkelmogelijkheden via Nunspeet Academy: wij investeren in vakmanschap, jouw persoonlijke ontwikkeling, onderlinge samenwerking en de organisatie. Samen creëren we een omgeving waarin we het beste in elkaar naar boven (blijven) halen.

Kijk voor meer informatie over én een impressie van onze organisatie en collega’s op de pagina werken bij.

Geïnteresseerd?

Laat ons via een korte motivatie weten wie je bent en wat je graag wilt leren, dan hoor je zo snel mogelijk van ons! Mail voor 2 december 2022 naar hrm@nunspeet.nl Wil je eerst nog meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met Tineke van Nieuwenhoven (HR adviseur), 06 23 58 85 86.

Over de gemeente

Nunspeet ligt op de Veluwe en heeft ongeveer 28.000 inwoners. Bij ‘Veluwe’ denk je aan een groene omgeving en prachtige natuur. Nunspeet heeft het allemaal. De uitgestrekte bossen, heide, weilanden en het Veluwemeer maken de gemeente geliefd bij toeristen. De gemeente Nunspeet bestaat uit de dorpen Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten.

Als gemeente zetten we de inwoner centraal en vanuit de organisatie zetten we de medewerker centraal. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en daarom bieden we onze medewerkers volop kansen voor scholing en persoonlijke groei.

Het gemeentehuis ligt middenin het centrum van Nunspeet, is goed bereikbaar via de A28 en heeft een station op loopafstand van het centrum. Er heerst een familiaire en informele sfeer en we hebben korte lijntjes.

Overtuigd? Reageer dan vandaag nog op deze vacature.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact