Regisseur energieprojecten

Duurzaamheid is overal onderwerp van gesprek, ook in Nunspeet! We hebben mooie ambities en er zijn veel mooie projecten opgestart als het gaat om energiebesparing, energietransitie en energieopwekking. Binnen het domein Ruimte zoeken we een Regisseur energieprojecten voor 36 uur per week.

Accordion item is ingeklapt

Nunspeet ligt op de Veluwe, in het midden van veel groen en prachtige natuur. Het is een geliefd stukje Nederland met uitgestrekte bossen, heide, weilanden én het Veluwemeer. Nunspeet heeft het! De gemeente Nunspeet telt circa 29.000 inwoners en bestaat uit Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten. Het gemeentehuis ligt in het hart van het gezellige centrum van Nunspeet en is goed bereikbaar via de A28 en op loopafstand van het station. We zijn een informele organisatie met een prettige werksfeer en korte lijnen.

Accordion item is ingeklapt

Je gaat binnen het domein Ruimte werken in het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Volkshuisvesting, een team van ongeveer 25 collega’s die hard werken aan de ontwikkeling van de fysieke leefomgeving in de gemeente Nunspeet. Een club met kundige mensen die samen veel plezier beleven in hun werk. De schouders eronder zetten en aanpakken, is het motto. Als regisseur werk je niet alleen in het team, maar bewaak je ook de voortgang van dit thema voor het hele domein.

De actualiteit brengt verschillende ontwikkelingen binnen het domein. Duurzaamheid heeft onze volledige aandacht, maar dat geldt ook voor onderwerpen als woningplannen, bedrijvigheid, scholenlocaties en gebiedsontwikkeling.

Kijk voor meer informatie over én een impressie van onze organisatie en collega’s op https://www.nunspeet.nl/werkenbij.

 

Accordion item is ingeklapt

Stroop je mouwen maar op als regisseur van het thema Energie; er is werk aan de winkel! Er ligt een mooi pakket van projecten en maatregelen voor je klaar die samen met interne en externe partners uitgevoerd moeten worden. Je hebt in deze projecten verschillende verantwoordelijkheden. Soms ben je zelf trekker en andere keren begeleid je collega’s of werkgroepen. En waar het ene project gaat om het realiseren van gedragsverandering, gaan andere projecten over het isoleren van gebouwen of de problemen met stroomaansluitingen.

Accordion item is ingeklapt

Je stapt in een politieke organisatie waarbij op dit moment de focus ligt op uitvoeren en afronden en dat vraagt iets van jou. Tegenstrijdige belangen spelen een rol en dat vraagt om een analytische en resultaatgerichte benadering en inzet van creatieve oplossingen. Jij gaat deze uitdagingen niet uit de weg. Met een open vizier benader je alle betrokkenen en zorg je voor oplossingen die procesmatig haalbaar zijn en werken in de praktijk.

Je bent stabiel, behoudt overzicht, hebt enige senioriteit en bent niet snel van je stuk te brengen. Als regisseur spreek jij de juiste taal, namens ons allemaal.
Dit vinden we ook belangrijk:

  • Een hbo+ of wo werk- en denkniveau
  • Je heb minimaal 2 jaar werkervaring met proces-, project- of programmamanagement

Hiermee heb je een streepje voor:

  • Werkervaring met project en/of programmamanagement binnen de publieke sector
  • Affiniteit en/of werkervaring met het thema Energie.

Accordion item is ingeklapt

In Nunspeet staat de inwoner centraal en vanuit de organisatie zetten we de medewerker centraal. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We bieden onze medewerkers volop kansen voor scholing en persoonlijke groei. Samen creëren we een omgeving waarin we het beste in elkaar naar boven (blijven) halen. Daarnaast geven we je alvast het volgende mee als je bij ons komt werken:

  • Je ontvangt een salaris tussen € 4.020,-- en € 5.725,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 11). Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Je ontvangt een Individueel Keuze Budget van 17,45% van je jaarsalaris.
  • We bieden je een jaarcontract met de intentie voor een vast contract (wederzijds goedvinden).
  • We werken hybride; vanuit huis én op onze moderne werkplekken in het gemeentehuis.
  • Je hebt volop ontwikkelmogelijkheden via Nunspeet Academy (vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en samenwerking).
  • Een actieve personeelsvereniging; het werken bij de gemeente Nunspeet wordt er (nóg) leuker van. Voorbeelden van leuke activiteiten geven we je graag!

Accordion item is ingeklapt

We beantwoorden je vragen graag! Een telefoongesprek kan voor jou het verschil maken. Bel daarom gerust met Arjan Dickhof, domeinmanager Ruimte via (0341) 25 99 11 of stel je vragen per e-mail a.dickhof@nunspeet.nl

Accordion item is ingeklapt

Gelijk solliciteren mag natuurlijk ook. We zijn benieuwd naar jou, je motivatie en je CV. Solliciteren kan via https://vacatures.one/29151/solliciteren tot en met 11 december a.s.

Handig om te weten: de gesprekken worden gevoerd op donderdag 21 december a.s.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Ook vragen we je altijd een VOG bij indiensttreding in te leveren.

Enthousiast? Reageer dan vandaag nog op deze vacature.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact