HOME  |  Nieuws  |  De gemeente Nunspeet is benieuwd naar uw mening - Burgerpeiling

De gemeente Nunspeet is benieuwd naar uw mening - Burgerpeiling

Dit item is verlopen op 17-10-2018.

Wat vindt u van de voorzieningen in uw buurt? Voelt u zich thuis in uw buurt? Maken wij u voldoende deelgenoot van plannen? Wij horen graag uw mening. Daarom voeren wij een Burgerpeiling uit.

Wat is de ‘Burgerpeiling’?

De Burgerpeiling is een onderzoek naar uw ervaringen met uw buurt, uw leefsituatie en uw ervaringen met de gemeente. Door dit onderzoek hopen wij – samen met u – de zorg voor uw buurt en de ondersteuning verder te verbeteren. De Burgerpeiling is een veel gebruikte vragenlijst in gemeenten en levert betrouwbare en vergelijkbare inzichten op waarmee wij omstandigheden en behoeften van buurten kunnen inventariseren.

Wat gaan we doen?

Op 4 of 5 oktober hebben een willekeurig geselecteerd aantal inwoners een brief met daarbij een vragenlijst en inlogcode ontvangen. De vragenlijst kan schriftelijk of online worden ingevuld. De antwoorden worden niet gekoppeld aan naam en adres en strikt vertrouwelijk behandeld. Door onderzoeksbureau Het Pon in Tilburg wordt een analyse van de antwoorden gemaakt en een geanonimiseerd rapport opgesteld.

Resultaten

Begin 2019 komen de resultaten van de Burgerpeiling beschikbaar. Wij communiceren over de uitslag via de gemeentepagina en onze website. U kunt de resultaten daarna ook bekijken op de website www.waarstaatjegemeente.nl.

Als u vragen hebt over het onderzoek, neemt u dan contact op met de heer J.J. Gardenbroek via telefoonnummer (0341) 25 99 11. Wij zijn benieuwd naar uw mening en hopen van harte dat u wilt meedoen aan dit onderzoek!