HOME  |  Nieuws  |  Gemeentegids 2017 - acquisitie door Lokaal Totaal/FMR

Gemeentegids 2017 - acquisitie door Lokaal Totaal/FMR

Dit item is verlopen op 12-10-2016.

In maart 2017 verschijnt de nieuwe gemeentegids Nunspeet. Uitgever LokaalTotaal B.V, onderdeel van FMR, gaat hiervoor de komende weken adverteerders werven.

Een gemeentegids is niet compleet zonder advertenties van winkeliers, bedrijven en instellingen uit onze gemeente. Ook deze advertenties zorgen namelijk voor informatie waaraan inwoners behoefte hebben. Ook via onze digitale gemeentegids kunt u adverteren.

Werkwijze

De gemeentegids wordt verzorgd door LokaalTotaal B.V. Dit is het enige bedrijf dat in opdracht van de gemeente de officiële gemeentegids maakt. Verkopers van LokaalTotaal kunnen zich legitmeren en zij hebben een brief van de gemeente Nunspeet bij zich. Wordt u benaderd door andere uitgevers, dan gaat het niet om de officiële gemeentegids. Wij verzoeken u dan om contact op te nemen met de gemeente via telefoonnummer (0341) 25 93 59.

Wilt u meer informatie over de gemeentegids of wilt u zich met een (betaalde) advertentie in de gids presenteren dan kunt u contact opnemen met LokaalTotaal via telefoonnummer (0223) 66 1425.