HOME  |  Nieuws  |  Huldiging wereldkampioene veldrijden Annemarie Worst op 21 februari a.s. tijdens Sportcafé

Huldiging wereldkampioene veldrijden Annemarie Worst op 21 februari a.s. tijdens Sportcafé

Dit item is verlopen op 22-02-2017.

De Nunspeetse Annemarie Worst is op 28 januari jl. wereldkampioen veldrijden bij de beloften (<23 jaar) geworden. Een prachtige prestatie! De gemeente Nunspeet wil Annemarie natuurlijk huldigen. Dit gaat gebeuren door burgemeester Breunis van de Weerd en wethouder sport Marije Storteboom op dinsdag 21 februari om 19:00 uur. De huldiging vindt voorafgaand aan het Sportcafé plaats bij manege ‘De Wezenland’ (Wezenland 39) in Nunspeet. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sportcafé

Het Sportcafé begint na de huldiging en wordt georganiseerd door Nunspeet Beweegt en de gemeente. Het Sportcafé is bestemd voor bestuurders van sportverenigingen uit de gemeente Nunspeet. Zij kunnen onder andere netwerken met andere verenigingen en workshops volgen over aangepast sporten en het verduurzamen van accommodaties (in eigendom van sportverenigingen).

Bestuurders van sportverenigingen kunnen zich voor het Sportcafé aanmelden bij Rolanda Debreczeni van Nunspeet Beweegt via rdebreczeni@arendnunspeet.nl.