HOME  |  Nieuws  |  Met bezoekerstreintje naar Molenbeek tijdens woonbeurs

Met bezoekerstreintje naar Molenbeek tijdens woonbeurs

Dit item is verlopen op 24-09-2016.

Met het elektrische bezoekerstreintje van ‘Nunspeet uit de Kunst’ naar de nieuwe woonwijk. Dat is mogelijk tijdens de ‘Molenbeekwoonbeurs’ in Veluvine.

De woonbeurs (vrijdag 23 september van 14.00 tot 21.00 uur) is het startmoment voor de verkoop van bouwkavels en woningen in de nieuwe woonwijk Molenbeek. Tijdens de beurs pendelt het elektrisch bezoekerstreintje van de Stichting Nunspeet uit de Kunst tussen Veluvine en de woonwijk waar het bouwrijp maken in volle gang is. Zo kunnen belangstellenden eenvoudig een beeld krijgen van de wijk in aanbouw.

Inschrijven voor woningbouwkavels

Geïnteresseerden voor een kavel kunnen zich met ingang van 23 september 2016 gedurende 14 dagen inschrijven. Men kan meerdere voorkeuren aangeven. Zijn er meerdere gegadigden met een eerste voorkeur voor één en dezelfde bouwkavel, dan zal er een loting plaatsvinden onder deze gegadigden.

Inschrijven voor koopwoningen

Ook voor koopwoningen geldt een termijn 14 dagen vanaf de woonbeurs op 23 september 2016 waarin men een voorkeur kan aangeven voor een woning van de ontwikkelaars. De aanbieders wijzen aansluitend de koopwoningen toe volgens een vergelijkbaar toewijzingssysteem. 

Meer informatie is te vinden op www.molenbeeknunspeet.nl.