HOME  |  Nieuws  |  Nieuw meldingensysteem openbare ruimte voor de gemeente Nunspeet

Nieuw meldingensysteem openbare ruimte voor de gemeente Nunspeet

Dit item is verlopen op 15-11-2018.

Digitaal melden via www.nunspeet.nl/ietsmelden: snel en makkelijk voor zowel de gebruiker als de gemeente

De registratie van klachten en meldingen in de openbare ruimte kon beter en het afhandelen van meldingen verliep niet altijd vlekkeloos. De gemeente streeft naar meer transparante dienstverlening. Om deze punten te verbeteren, is er een nieuw meldingensysteem aangeschaft: Melddesk.

Inwoners en bezoekers op de website kunnen 24 uur per dag  via www.nunspeet.nl/ietsmelden hun klacht of melding op het gebied van de openbare ruimte of openbare orde doorgeven en ook volgen hoe de gemeente met de afhandeling van die melding omgaat. Via een kaart is zichtbaar welke klachten en meldingen al gedaan zijn en kan eenvoudig een nieuwe melding worden doorgegeven.  Ook de afhandeling en de terugkoppeling gebeurt indien gewenst door inwoners, volledig digitaal. De kaart om een melding door te geven werkt ook op een tablet of smartphone. Telefonisch kan de melding ook nog steeds worden doorgegeven.

Wethouder Marije Storteboom: “Inwoners en bezoekers op onze website kunnen met dit nieuwe systeem snel  en eenvoudig een melding maken van problemen of ergernissen die zij in de openbare ruimte van de gemeente Nunspeet aantreffen. Ook kunnen wij als gemeente snel reageren en de melding (waar het kan) spoedig oplossen. Samen zorgen wij ervoor dat de hele gemeente Nunspeet goed wordt onderhouden.”