HOME  |  Nieuws  |  Quickscan zonnepanelen: extra dag toegevoegd!

Quickscan zonnepanelen: extra dag toegevoegd!

Dit item is verlopen op 04-10-2018.

Vanwege de grote belangstelling voor de quickscan zonnepanelen hebben we een extra dag geprikt om de check te laten uitvoeren. Op donderdag 4 oktober 2018 tussen 8.30 en 20.00 uur kunt op persoonlijke afspraak geheel vrijblijvend een quickscan laten uitvoeren en in 20 minuten inzicht krijgt in uw rendement. Zo weet u direct of zonnepanelen voor u interessant zijn en wat de aanwezigheid van asbest betekent.
Meer weten over de quickscan? Klikt u dan hier.

Wat gaan we doen?

De gemeente Nunspeet en het innovatiecentrum Groene Economie Noord-Veluwe (IGEV) organiseren in september twee dagen waar u op persoonlijke afspraak geheel vrijblijvend een quickscan kunt laten uitvoeren en in 20 minuten inzicht krijgt in uw rendement. Zo weet u direct of zonnepanelen voor u interessant zijn en wat de aanwezigheid van asbest betekent.

Ook bespreken we de mogelijkheden als u niet zelf wilt financieren. U gaat naar huis met een gratis quickscandocument en desgewenst wordt de SDE+-subsidie voor u aangevraagd.

De gemeente Nunspeet neemt de kosten voor deze begeleiding én de aanvraag voor haar rekening.

Voor wie?

Ondernemers in de gemeente Nunspeet met een minimaal dakoppervlak van 150 m2 plat dak of 250 m2 in geval van schuin dak die zich willen laten informeren over de mogelijkheden van een zonnestroominstallatie op hun dak.

Wanneer?

Op donderdag 6, donderdag 20 september én donderdag 4 oktober 2018 van 8.30 tot 20.00 uur.

Waar?

Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet

Aanmelding

Hebt u belangstelling en wilt u graag gebruikmaken van ons aanbod? Maak dan snel een afspraak. Dat kan hier.