HOME  |  Nieuws  |  Quickscan zonnepanelen geeft Nunspeetse bedrijven inzicht

Quickscan zonnepanelen geeft Nunspeetse bedrijven inzicht

Dit item is verlopen op 23-09-2018.

Op 6 en 20 september kunt u terecht in Veluvine voor een quickscan

Met uw bedrijf kunt u flink op uw energiekosten besparen als u zelf zo veel mogelijk energie duurzaam opwekt. U verdient zelfs geld door de opgewekte energie terug te leveren aan het net!  De gemeente Nunspeet onderzoekt de mogelijkheid om de lokaal geproduceerde stroom ook lokaal te benutten, zodat het nog beter rendeert. Op die manier investeren we samen in een duurzame samenleving.

Daarnaast ontvangt u van het Rijk 15 jaar lang subsidie over het geproduceerde vermogen (SDE+). Dit najaar kunt u nog profiteren van de gunstige voorwaarden. Het aanvragen van deze subsidie is echter niet eenvoudig. Wij bieden u aan om deze subsidie voor u in te dienen. Zelf investeren is niet vereist.

Wat gaan we doen?

De gemeente Nunspeet en het innovatiecentrum Groene Economie Noord-Veluwe (IGEV) organiseren in september twee dagen waar u op persoonlijke afspraak geheel vrijblijvend een quickscan kunt laten uitvoeren en in 20 minuten inzicht krijgt in uw rendement. Zo weet u direct of zonnepanelen voor u interessant zijn en wat de aanwezigheid van asbest betekent.

Ook bespreken we de mogelijkheden als u niet zelf wilt financieren. U gaat naar huis met een gratis quickscandocument en desgewenst wordt de SDE+-subsidie voor u aangevraagd.

De gemeente Nunspeet neemt de kosten voor deze begeleiding én de aanvraag voor haar rekening.

Voor wie?

Ondernemers in de gemeente Nunspeet met een minimaal dakoppervlak van 150 m2 plat dak of 250 m2 in geval van schuin dak die zich willen laten informeren over de mogelijkheden van een zonnestroominstallatie op hun dak.

Wanneer?

Op donderdag 6 en donderdag 20 september 2018 van 8.30 tot 20.00 uur.

Waar?

Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet

Aanmelding

Hebt u belangstelling en wilt u graag gebruikmaken van ons aanbod? Maak dan snel een afspraak. Dat kan hier.