HOME  |  Nieuws  |  Schop in de grond voor nieuwe woonwijk Molenbeek

Schop in de grond voor nieuwe woonwijk Molenbeek

Dit item is verlopen op 10-06-2016.

Met het onthullen van een ‘bouwbord’ en het ‘lanceren’ van een website over Molenbeek heeft wethouder Jaap Groothuis symbolisch het startsein gegeven voor de realisatie van de 1e fase van de nieuwe woonwijk Molenbeek. Het bouwrijp maken van het plangebied gaat nu beginnen. Naar verwachting kan in januari 2017 gestart worden met de bouw van de eerste woningen.

Schop in de grond voor nieuwe woonwijk Molenbeek

Veel mogelijkheden

In Molenbeek bieden meerdere ontwikkelaars een mix aan woonmogelijkheden. In de eerste fase worden ruim tweehonderd woningen gebouwd. Rijenwoningen, twee-onder-een-kappers, vrijstaande woningen, kavels maar ook huurwoningen. Op termijn zal het totale plan ruimte bieden aan 600 woningen.

Speciale ‘Molenbeekwebsite’.

Voor belangstellenden is alle beschikbare informatie samengevat in een website. Via www.molenbeeknunspeet.nl  is het plan in te zien, is inzichtelijk gemaakt welke ontwikkelende partijen er zijn en welke bouw- en woonmogelijkheden het plan biedt.

Inschrijven voor woningen/kavels tijdens Woonbeurs Molenbeek

Belangstellenden voor een woning of kavel moeten nog even geduld hebben. Op dit moment zijn de ontwikkelaars hun plannen aan het uitwerken. Inschrijven is mogelijk tijdens de ‘Molenbeek Woonbeurs’, die gehouden zal worden op vrijdag 23 september a.s. in Veluvine, van 14.00 tot 21.00 uur.