HOME  |  Nieuws  |  Themabijeenkomsten over hemelwatervisie

Themabijeenkomsten over hemelwatervisie

Dit item is verlopen op 23-03-2016.

Het concept van de Hemelwatervisie en het bijbehorende uitvoeringsprogramma is in de commissie Ruimte en Wonen op maandag 14 maart 2016 behandeld. Na de behandeling in de commissie wil de gemeente graag in gesprek met de inwoners en daarom zijn twee themabijeenkomsten gepland:

Elspeet

In het Kulturhus in Elspeet wordt op maandag 21 maart 2016 een themabijeenkomst gehouden over de Hemelwatervisie Nunspeet en het daarbijbehorende uitvoeringsprogramma. Hierin is een pakket van maatregelen opgenomen om de wateroverlast in Elspeet aan te pakken. Dit willen we graag met de inwoners van Elspeet en dorpsvereniging Elspeet bespreken. Ook is ruimte voor ideeën en suggesties vanuit de inwoners. De avond begint om 20.30 uur.

Nunspeet, Hulshorst, Vierhouten

Op dinsdag 22 maart 2016 is er voor alle inwoners van Nunspeet, Hulshorst en Vierhouten een themabijeenkomst over de Hemelwatervisie. Deze avond is in het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. Ook op deze avond wordt het plan toegelicht en bestaat de mogelijkheid om de eigen ideeën en suggesties in te brengen.
De uitkomsten van beide avonden worden meegenomen in het vervolgtraject. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J.G. Halff van team Infra via telefoonnummer (0341) 25 99 11.