HOME  |  Nieuws  |  Vragenlijst Kindermonitor

Vragenlijst Kindermonitor

Dit item is verlopen op 20-10-2016.

Onderstaand onderzoek is voor de ouders uit de kern Nunspeet met één of meerdere kinderen, in de leeftijd van 0 tot 12 jaar die op 1 september 2016 een brief hebben ontvangen.

U bent de ouder(s)/verzorger(s) van één of meerdere kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. De gezondheid van de jeugd is een belangrijk item in de gemeente Nunspeet. Wij vinden het belangrijk dat de jeugd gezond en zo veilig mogelijk opgroeit. Daarom besteden wij aandacht aan belangrijke thema’s, zoals het bevorderen van een gezonde leefstijl. De afgelopen jaren hebben wij daarop ingezet en wij willen graag de resultaten hiervan in kaart brengen. Met de resultaten hopen wij de komende jaren het programma nog beter en gerichter te kunnen inzetten. We nodigen u uit mee te doen aan een korte evaluatie. Deze evaluatie wordt uitgevoerd door het Evaluatiebureau Publieke Gezondheid.

Wilt u meedoen aan de evaluatie?

U kunt deelnemen door via onderstaande banner een korte vragenlijst in te vullen voor uw oudste kind (in de leeftijd tot 12 jaar). In de vragenlijst staan vragen over bijvoorbeeld bewegen, voeding en uw rol als ouder. U kunt de vragenlijst invullen; dit kost u maximaal 10 minuten. De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en resultaten alleen op groepsniveau gerapporteerd. U vindt de vragenlijst hieronder door op de banner te klikken.

Waarom is meedoen belangrijk?

Uw mening is uniek en belangrijk om een compleet beeld te krijgen van de situatie in de gemeente. De uitkomsten zullen gebruikt worden om de programma’s in de komende jaren nog beter af te stemmen op de lokale situatie. Ook als uw kind helemaal gezond is, vragen wij u de vragenlijst volledig in te vullen. Klik op onderstaande banner voor de vragenlijst.