HOME  |  Nieuws  |  Werkzaamheden Jan Topweg en Kienschulpenweg

Werkzaamheden Jan Topweg en Kienschulpenweg

Op 20 mei 2019 start aannemingsbedrijf Remondis Dusseldorp Rioolservice B.V. met de renovatie van de riolering in de Jan Topweg in Nunspeet. Het betreft het gedeelte tussen de Kienschulpenweg en de Eeckelhagen. De werkzaamheden worden in verschillende fases uitgevoerd en duren naar verwachting tot 29 mei 2019. In dezelfde periode worden ook civiele werkzaamheden aan de Kienschulpenweg uitgevoerd. Het verkeer van de Kienschulpenweg wordt omgeleid via de Harderwijkerweg - Nijverheidsweg - Industrieweg.

Wat houden de werkzaamheden in?

De binnenkant van de buis wordt hierdoor voorzien van een nieuwe dunne binnenbuis (relining). Deze vorm van renovatie kan worden toegepast in bestaande rioolbuizen. De bestaande riolering kan hierbij gewoon blijven liggen. Graaf- of hakwerkzaamheden zijn hierbij niet nodig. Op deze manier is de riolering binnen enkele dagen gerepareerd om daarna weer jarenlang goed te functioneren.

Op de Kienschulpenweg worden nieuwe wegversmallingen met geleiders op het wegdek aangebracht. Ook worden geleiders en markering voor een zebrapad aangebracht. De bestaande wegversmallingen worden verwijderd.

Omleidingsroute

De werkzaamheden zullen overlast veroorzaken. Om dit zo veel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden in verschillende fases uitgevoerd, waarbij een omleidingsroute wordt ingesteld. Het verkeer wordt omgeleid via de Harderwijkerweg - Nijverheidsweg - Industrieweg. De Van Oordtstraat en de Smithstraat blijven bereikbaar. Het industrieterrein Feithenhof blijft via de Industrieweg bereikbaar.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Openbare Ruimte via het telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Te downloaden: