HOME  |  Nieuws  |  Woonbeurs Molenbeek startmoment voor verkoop kavels en woningen

Woonbeurs Molenbeek startmoment voor verkoop kavels en woningen

Dit item is verlopen op 23-09-2016.

Het bouwrijp maken van de nieuwe woonwijk Molenbeek is in volle gang. Begin volgend jaar start de bouw van 200 woningen in de eerste fase van dit plan. Om belangstellenden optimaal te kunnen informeren, organiseren de gemeente en de ontwikkelaars van deze nieuwe woonwijk op vrijdag 23 september 2016 gezamenlijk een ‘Molenbeek woonbeurs’.

Belangstellenden voor een woning of een kavel in Molenbeek zijn op vrijdag 23 september 2016 van 14.00 tot 21.00 uur welkom in Veluvine. Tijdens een ‘woonbeurs’ (gratis toegang) zullen de ontwikkelaars (woningen) en de gemeente (bouwkavels) informatie verstrekken over de mogelijkheden om een woning te kopen, te bouwen of te huren.

Inschrijven voor woningbouwkavels

Geïnteresseerden voor een kavel kunnen zich met ingang van 23 september a.s. gedurende 14 dagen inschrijven. Men kan meerdere voorkeuren aangeven. Zijn er meerdere gegadigden met een eerste voorkeur voor een en dezelfde bouwkavel, dan zal een loting plaatsvinden onder deze gegadigden.

Inschrijven voor koopwoningen

Ook voor koopwoningen geldt een termijn 14 dagen vanaf de woonbeurs op 23 september a.s. waarin men een voorkeur kan aangeven voor een woning van de ontwikkelaars. De aanbieders wijzen aansluitend de koopwoningen toe volgens een vergelijkbaar toewijzingssysteem. 

Meer informatie is te vinden op http://www.molenbeeknunspeet.nl