Verkoop brandhout

Particulier brandhoutverkoop

De gemeente Nunspeet biedt dit jaar opnieuw een beperkte hoeveelheid brandhout aan. Inwoners van de gemeente kunnen zich inschrijven tot en met maandag 2 september 2024 16.30 uur.

Voorwaarden

  • Het brandhout wordt aangeboden per 5 kuub per huishouden.
  • De prijs is 475,- voor 5 kuub. Dit is exclusief 9% btw. Na meting kan dit 10% afwijken. De meting is bepalend voor de totaalprijs van de kavel.
  • Het brandhout wordt op enkele centrale plekken aangeboden.
  • Inschrijven is alleen mogelijk voor inwoners van de gemeente Nunspeet.
  • Maximaal 1 inschrijving per adres.

Gestapeld stamhout

Afgelopen jaar was het brandhout in het bos vanwege de regenval vaak moeilijk bereikbaar. Daarom is er nu voor gekozen dit op enkele centrale plekken aan te bieden. Het brandhout wordt aangeboden als gestapeld stamhout van 5 kuub. Zo blijft het brandhout voor iedereen goed bereikbaar.

Loting notaris

In september wordt geloot door een notaris. Iedereen ontvangt bericht. Voor uw beeld: het animo voor deze verkoop is enorm. Afgelopen jaar heeft 10% van de aanvragers brandhout toegewezen gekregen.

Planning

De inschrijving sluit maandag 2 september 2024 om 16.30 uur. Het maakt dus niet uit wanneer u zich inschrijft. Wij communiceren de exacte datum van de loting zodra bekend. 

Veiligheidseisen

Bij het verwerken van het brandhout moet u voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. De veiligheidseisen worden u bij de verkoop overhandigd en met u in een overeenkomst afgesproken. Ook ontvangt u de flyer (pdf, 597.60 KB) veilig en verantwoord stoken. 

Vragen?

Heeft u vragen over (de verkoop van) het brandhout? Neem dan contact op via telefoon (0341) 25 99 11 of mail naar brandhout@nunspeet.nl

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)

Contact