Het gemeentehuis is maandag 1 juni (tweede pinksterdag) gesloten.

Dank aan de zorg

Nederland is in de ban van het coronavirus. De mensen in de zorg staan onder grote spanning. De werkdagen zijn lang en de (emotionele) druk is hoog.

Laten we al deze mensen, de artsen, de verpleegkundigen, het ondersteunend personeel, de huisartsen, het personeel in verzorgingstehuizen, de thuiszorg en de hulpdiensten een hart onder de riem steken.

Maak hieronder een berichtje, een compliment of een leuke tekst. Wanneer onze zorgverleners na een lange werkdag of –nacht thuiskomen en deze berichtjes lezen weten ze dat er mensen zijn die aan hen denken in deze bizarre tijden.

(De gemeente Nunspeet behoudt zich het recht voor om berichten te verwijderen)

Er zijn 41 berichten

Wim en Corry Schippers
17 april 2020
Van dichtbij maken wij mee wat een stressvolle periode dit is voor alle zorgmedewerkers, zowel lichamelijk als geestelijk! Dan vallen er ook nog eens collega’s uit door ziekte en tóch.......... jullie zíjn er! Wij bidden voor jullie voor Gods merkbare nabijheid 🌈 overal waar je je maar inzet en voor alles wat je nodig hebt. Heel veel dank voor jullie trouw, liefde en inzet. Diep respect‼️
Een medebewoner uit Nunspeet
16 april 2020
Allen die bij de zorg voor onze medemens, op welke wijze en waar ook, betrokken is, wensen wij alle kracht, moed en blijvende ondersteuning toe in een periode dat het extra zwaar is. Er wordt nu extra veel van jullie gevraagd maar weet ook dat jullie liefdevolle zorg door velen uitermate extra wordt gewaardeerd. Als jullie bovenmatige inzet, mogelijk, nog een aantal weken/maanden kan duren, weet dan dat er voor jullie gebeden wordt. Zonder jullie fantastische bijdrage zag het er zorgelijk uit!
J. van de Kolk
15 april 2020
RESPECT...BEWONDERING EN DANK 🌸🌺
Nunspeter sinds ‘88
12 april 2020
Begraafplaatsbeheerders en begraafplaatsmedewerkers, ook jullie wensen wij veel sterkte toe in deze bizarre tijden. In deze crisis mogen jullie absoluut niet vergeten worden!
M.Bret.
10 april 2020
Dank voor de geweldige inzet die jullie leveren als doktoren verpleegkundigen,maar vooral ook de de werkers in verpleeghuizen en de thuiszorg.maar laten we ook de andere mensen niet vergeten die wat dan ook aan hulpv verlenen aan ouderen en ..alleenstaande Dank ook aan de begrafenis ondernemers en hun hulpen.Predikanten en kerkraden.nu ze onder deze omstandigheden hun werk moeten doen. Ik wens een ieder die dit leest Gods onmisbare Zegen toe,en bidt voor u/jullie
sophia
08 april 2020
jullie zijn geweldig aub blijf zo doorgaan
Iemand uit Nunspeet
08 april 2020
Medewerkers in de "frontlinie", enorm bedankt voor wat jullie doen! Van dicht bij zien we welk fantastisch werk wat jullie doen! Ondanks jullie enorm goede zorgen redt niet iedereen het en zien we een hoog sterftecijfer in de gemeente Nunspeet. Daarom wil ik ook de begrafenisondernemers en de medewerkers op de begraafplaatsen heel veel succes en sterkte wensen in deze zware tijden!
Sandra Akerboom
08 april 2020
Diep respect voor alle zorgmedewerkers! In deze bizarre tijd staan jullie er elke dag, voor mensen die dat zo hard nodig hebben. Niet alleen jullie zorg, maar ook de (zo ver dat nog gaat) persoonlijke aandacht die jullie aan mensen geven is van onschatbare waarde. Echt een meer dan diepe buiging! Dank jullie wel en veel sterkte in deze zware tijd. Een hartelijke groet van Danny Hermarij en Sandra Akerboom
Joke Copier
08 april 2020
Lieve medewerkers in de zorg. Wat heb ik een respect voor jullie allemaal. Wat een zware tijd voor jullie. Heel veel sterkte, vooral in deze tijd! 🍀🍀🍀🍀🍀
Jannette de Zeeuw
07 april 2020
Hierbij wil ik alle medewerkers van het Baken en vooral Klein Rhijnvis heel veel sterkte, kracht en
NN
07 april 2020
Heel veel respect voor jullie in deze moeilijk werkbare situatie.
Complimenten.
Ada
07 april 2020
Lieve alle respect voor ieder die werkzaam is in de zorg op welke wijze dan ook. En zich er zoveel voor inzet voor de zo kwetsbaren. Maar bovenal Gods nabijheid toegewenst in deze moeilijke omstandigheden. zelf werk ik ook in de oudere zorg. Hartelijk groet.
Adrie van Engelen
06 april 2020
Trots op mijn schoonzus vandaag nog volop de laatste e-learning doorneemt om klaargestoomd te worden voor haar oude beroep. Dankbaar ook dat zij morgenochtend om 7:00 uur start met haar 1e dienst in de zorg voor corona patienten. Terug in haar oude beroep en we bidden voor haar en allen die deze stap maken. We wensen hen veel vreugde, kracht en voldoening toe! Zorg voor de kwetsbare mensen Heer, en herstel de zieken weer...doe mij en hen dankbaar en gezond, opstaan in de morgenstond. Amen.
Lida Vosselman
05 april 2020
Lieve Zorgmensen
Ook ik wil jullie bedanken voor de Zorg en zorg op afstand middels telefoontjes aan mijn moeder die thuiszit en nu niet naar haar geliefde Vel. Heuvels kan. Respect voor jullie die nu zoveel extra onpersoonlijke handelingen moeten doen en het daardoor zo veilig mogelijk houden.
Iemand uit Nunspeet
05 april 2020
Heel veel dank aan iedereen die op dit moment werkzaam is in de zorg op wel gebied dan ook! In dit bericht wil ik met name de medewerkers van de thuiszorg bedanken! Zij zorgen thuis in een veilige omgeving voor cliënten maar op dit moment is dit ook voor hen anders! Zij komen ook in aanmerking met Corona cliënten en zijn vaak de 1e die klachten observeren 😊! En als de cliënt dan niet naar het ziekenhuis meer wil zal de zorg thuis zijn! Ik dank speciaal hen in dit bericht! 🙏
Arjaan
04 april 2020
Heel veel dank voor jullie inzet! We kunnen de wereld niet zomaar verbeteren maar jullie dragen er wel veel stenen aan bij. Helpen zonder aanziens des persoons! Heel veel dank!
Ineke
03 april 2020
Zoveel respect voor jullie allemaal.
Ik sluit mij aan bij Jeanette (3april)...Speciaal voor mijn collega's in de gehandicaptenzorg. Wij kunnen dit💜
Ook voor jullie 👏👏👏👏
Maar ook voor alle leerkrachten....medewerkers in de supermarkten...vrijwilligers bij de voedselhulp...Dankjewel!
Korne
03 april 2020
Alle medewerkers in de zorg heel veel sterkte.
Jennieke
03 april 2020
Trots op mijn zusje die en haar collega's die onder heel zware omstandigheden hun werk verzetten. Nadat zij thuis eerst als juf , politie agente, mediator tot 15:00 de kinderen in het juiste spoor houdt om daarna in verpleeghuis haar zoveelste avond te gaan werken. En halverwege de nacht pas huiswaarts keert, om vervolgens met hernieuwde moed de vlgnde dag weer voor haar gezin klaarstaat. Respect!
Marleen
03 april 2020
Altijd al respect gehad voor onze medemens die in de zorg zoveel goede taken verricht, maar nu in deze bittere tijd groeit dit respect alleen maar! Trots op onze zorgmedewerkers, hou vol!
jacqueline
03 april 2020
Heel veel bewondering voor jullie, zonder jullie zouden we nergens zijn, veel kracht en sterkte!!
Jeannette
03 april 2020
Speciaal voor alle medewekers in de gehandicaptenzorg, wat verzetten jullie veel werk op dit moment. Hartelijk dank voor alle goede zorgen. Helaas, in de media wordt deze groep veel te weinig genoemd.
Marlous
03 april 2020
Alleen maar bewondering en héél veel respect voor jullie!
Nienke Begeman
03 april 2020
Beste zorgverleners,
Wat zijn we allemaal blij met zulke toppers!
Heel veel kracht gewenst aan jullie om door deze moeilijke tijd te komen!

Liefs,

Familie Begeman
Brechtje.
03 april 2020
Een bemoedigende groet voor iedereen die op wat voor manier werkt / mee helpt in de zorg.
We steunen jullie zeker. Dank u wel !!
Monique Gerressen
03 april 2020
Blij met iedereen die zijn steentje bijdraagt om het leven van de mensen om ons heen zo aangenaam mogelijk te maken. De echte helden zijn de mensen die elke dag aan het bed staan van de zieken. Dikke pluim voor jou! Gezondheid voor allen!
Kees Keizer
03 april 2020
Jullie dragen de slagen die de mensheid nu treffen.
Met eerbied en achting voor de zieken zijn jullie dag en nacht bezig.
Als de heerlijke tinten van het leven dreigen te vervagen, schilderen jullie een nieuwe regenboog!

Schrijvende hand, helende hand

Vandaag wandel ik door een dag
waarop niets ingewikkeld lijkt. Water
raakt niemand aan
het ligt erbij zoals de golven het achterlieten

ik groet veerman en troubadour
beiden gezegend met een vredige
dwaasheid. De zanger hunkert naar vergezichten
de schipper naar de andere oever

het verlaten land bedient zich van traagheid
sluimert roestend in de kleur van het seizoen
in de verte valt een snelle stad stil

er nadert een zwijgende gestalte
traag glijdt afscheid over een gelaat. Zwijgend
kruipt verdriet in mijn schrijvende hand

over het lenteland zie ik sombere wolken
schuiven. Langs de randen glanzende contouren
van helpende en helende handen

in het grauw en grijs
penselen ze een veelkleurige regenboog.

*** *** ***
Met een bewonderende groet, hoopvolle gedachten en een glimlach voor alles wat (ver)zorgt!

Kees Keizer / Nunspeet
‘Waar licht het landschap raakt’
Ada Schouten
02 april 2020
Lieve mensen, wat jullie doen vinden we vaak zo gewoon, maar in deze dagen is het bijzonder. Veel sterkte en moed toegewenst - ook als jullie misschien thuiszitten omdat het virus via het werk beslag op jullie legde. We bidden elke dag voor jullie!
pia
02 april 2020
Grote bewondering voor iedereen die werkt in de zorg!
Vooral in deze extra moeilijke tijd!
Namens ons allemaal bedankt!!
Jennifer Elskamp
02 april 2020
Ik heb veel respect en bewondering voor je en maak me ook wel een beetje zorgen over je. Wie is er voor jou als het spannend is, wie zorgt voor jouw kinderen, bij wie kun je terecht als het even teveel wordt? Ik wens je toe dat er mensen voor jou klaarstaan, zoals jij voor anderen klaarstaat en dat je de moed zult vinden om hulp te vragen als je die nodig hebt.
Marije Storteboom
02 april 2020
Lieve dappere medewerker in de zorg,
Diep respect heb ik voor jullie allen.
Bewondering voor de inzet en de overtuiging waarmee jullie werken. Met hart voor
iedereen zetten jullie door.

Hou vol!
Ron
02 april 2020
Bewondering en respect voor alle zorgmedewerkers in alle facetten van de zorg. Dank, zeer veel dank!
Gerda Klein lenderink
02 april 2020
Bedankt voor jullie zorg in deze moeilijke tijd.ook andere sectoren die ons voorzien van essentiële goederen.Dank je wel.
Petra Zonnenberg
02 april 2020
Ik wens al mijn collega's van de Zorggroep heel veel sterkte de komende tijd, vooral degene die in de thuiszorg werken waar ik mee gewerkt hebt. Ik denk aan jullie.
Hilda
02 april 2020
Wat een leuk initiatief. Bij deze, complimenten en sterkte aan al onze gewaardeerde zorgtoppers!!!
Richard
02 april 2020
Respect voor alle mensen in de zorg die onder zware omstandigheden hun belangrijke werk doen. Dagelijks geconfronteerd worden met veel zorg en verdriet. En wanneer stopt het....? Sterkte en kracht gewenst!
Gerdien
02 april 2020
Bedankt voor alle goede zorgen! Bedankt voor wie je bent en wat je voor een ander doet, juist nu!
Gert van Enk
02 april 2020
Van dichtbij mogen zien wat het personeelsleden van zorgaanbieders deze dagen onder moeilijke omstandigheden presteren. Ik ben ontroerd en diep onder de indruk. Bedankt!
Henk Drost
02 april 2020
Wat heb ik een bewondering voor jullie. Jullie zijn nu de hoeksteen onder onze zieke samenleving. Hou vol en bemoedig elkaar! En wees ervan overtuigd dat er veel voor jullie wordt gebeden. Veel doorzettingsvermogen, kracht en liefde toegewenst. We staan achter jullie!!!
Gert van den Berg
02 april 2020
Bedankt dat je er bent. Bedankt voor de zorg die je geeft. Wat heb ik enorm veel respect voor je. Ik wens je veel sterkte om ook de komende tijd door te kunnen gaan om er te zijn voor de mensen die zorg nodig hebben. Weet dat we aan je denken.
Breunis van de Weerd
02 april 2020
Van nabij weet ik hoe onder normale omstandigheden het werken in de zorg zowel fysiek als mentaal zwaar is. In deze crisissituatie is dat nog enorm veel zwaarder. Ik heb diep respect voor al die werkers in de zorg die dit al wekenlang doen en zo het er nu naar uitziet nog maandenlang moeten volhouden. Ik wens allen daarvoor heel veel sterkte.

Uw / Jouw bericht

Contact