HOME  |  Inwoner  |  24 uur per dag anoniem luisterend oor

24 uur per dag anoniem luisterend oor

Soms is het fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit wel eens nodig.

Maar misschien is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving. Of je zoekt een klankbord bij iemand die jou niet persoonlijk kent. Dan kun je bij Sensoor dag en nacht terecht voor een goed gesprek via telefoon, e-mail en op dagdelen ook per chat.

Bel, chat of mail

Wil je praten over verdriet, zorgen of problemen? Als je belt, chat of mailt krijg je contact met iemand die echt naar je luistert, met je meedenkt en je eventueel kan doorverwijzen naar andere instanties. Jouw verhaal staat centraal. De vrijwilligers worden goed opgeleid voor dit werk. Ze vinden het fijn om in een persoonlijk gesprek iets voor jou te betekenen. De telefonische luisterlijn is 24/7 bereikbaar. Chatten kan op alle dagen van de week s’ ochtends, s’ middags en s’ avonds een aantal uur. Mailen kan via het beveiligd e-mailsysteem.

Bel: 0900-0767 (5 ct. p/m).
Chat of mail: www.sensoor.nl

Sensoor

Sensoor is al meer dan 55 jaar de grootste organisatie in Nederland die anonieme hulp op afstand biedt. Vanuit 26 vestigingen door het hele land voeren zo’n 900 vrijwilligers dag en nacht jaarlijks 250.000 anonieme gesprekken. Deze vrijwilligers worden opgeleid en begeleid door beroepskrachten. Sensoor wordt gefinancierd door de gemeenten en ontvangt daarnaast donaties.