HOME  |  Inwoner  |  Overig afval

Overig afval

Accu’s

Accu’s kunt u dagelijks gratis afgeven op de gemeentewerf. Wij verzoeken u de accu’s niet in de milieubox te doen. Accuzuur kan namelijk de box beschadigen.

Oude koelkasten/diepvriezers

Deze kunt u meegeven aan de leverancier van uw nieuwe koelkast/diepvriezer. Ook is het mogelijk deze dagelijks af te geven op de gemeentewerf (zie openingstijden). U kunt deze apparaten ook laten ophalen door de gemeente. Dit moet u dan telefonisch melden bij de afdeling Openbare  Ruimte via telefoonnummer 25 99 11. De kosten bedragen € 42,25.

Wit- en bruingoed

Wasmachines, kookapparatuur, magnetrons, alsmede TV’s, audioapparatuur, computers, kleine elektrische apparaten en dergelijke vallen onder wit- en bruingoed. Evenals bij koelkasten en diepvriezers kunt u de oude apparaten kosteloos meegeven aan de leverancier van uw nieuwe toestel/apparaat. Daarnaast kunt u, wanneer het apparaat nog werkt of te repareren is, dit afgeven bij de Kringloopwinkel aan de Nijverheidsweg 101b in Nunspeet.

Ook is het mogelijk dagelijks wit- en bruingoed gescheiden af te geven op de gemeentewerf.
Adres: Hullerweg 121, Nunspeet, telefoonnummer (0341) 25 23 78.
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 08.00-12.00 uur en 13.30-16.00 uur.

Kringloop

Kringloopcentrum De Cirkel

Nijverheidsweg 101b, Nunspeet
tel. (0341) 25 81 00
www.kringloop-nunspeet.nl

Kringloopwinkel De Snuffelhal Woord en Daad

Stationslaan 53, Nunspeet.
tel. (0341)  45 49 80 .
www.woordendaadnunspeet.nl

Restafval

Dat is al het afval dat overblijft. U hebt gescheiden ingezameld en dat scheelt een hoop! Maar ook door bewust voor papieren verpakkingen te kiezen, helpt u mee de hoeveelheid afval te beperken.

Compostvaten

De gemeente verkoopt extra voordelige compostvaten. Voor € 15,-- koopt u op de gemeentewerf een vat met een inhoud van 290 liter. Composteren bespaart afval!