1,5-metercoach

De gemeente Nunspeet heeft een 1,5-metercoach aangesteld die ondernemers en organisaties binnen de gemeente Nunspeet kan ondersteunen bij vragen rondom de 1,5-meterafstandregel. De verwachting is dat de huidige maatregelen rondom de coronacrisis, ook in geval van versoepeling, voorlopig nog van kracht blijven.

Veel organisaties denken na over de praktische invulling aan de 1,5-meterafstandregel. Hierover krijgt de gemeente Nunspeet momenteel veel vragen binnen. Het doel is veelal om een goede balans te vinden tussen doorgang van de bedrijfsvoering en het waarborgen van de gezondheid van werknemers, klanten en/of bezoekers.

De verantwoordelijkheid voor de waarborging van de 1,5-meterafstandsregel ligt bij de bedrijven en instanties zelf. De gemeente is niet verantwoordelijk, maar biedt graag de mogelijkheid om mee te denken over de vraagstukken en praktische problemen rondom deze regel.

Elke organisatie binnen de gemeente Nunspeet – winkeliers, horeca, recreatieparken, hotels, sportverenigingen, etc. – kan gebruik maken van de mogelijkheid tot ondersteuning. Een locatiebezoek behoort ook tot de mogelijkheden.

De 1,5-metercoach is bij voorkeur te bereiken via e-mail: anderhalvemeter@nunspeet.nl o.v.v. contactgegevens en anders via het algemene nummer (0341) 25 99 11.

 

Contact