Corona adviespunt

Het coronavirus heeft veel impact op de toeristisch-recreatieve sector en daarmee dus ook op de Veluwse vakantieparken. Veel ondernemers worden hard getroffen in hun bedrijfsvoering. In deze onzekere periode word je als recreatieondernemer met lastige situaties en moeilijke vragen geconfronteerd. Wij snappen dat er nu veel op je afkomt.

Vitale Vakantieparken

Het programma Vitale Vakantieparken biedt jou als Veluwse recreatieondernemer praktische ondersteuning. Bij het Corona Adviespunt kun je kosteloos terecht voor advies en ondersteuning bij de vraagstukken waar je tegenaan loopt.

Daarnaast bieden we een overzicht van de beschikbare informatie over relevante coronamaatregelen, initiatieven en regelingen die zijn opgezet door de overheid en andere organisaties.

Het Corona Adviespunt staat voor jou klaar!

Het Corona Adviespunt staat klaar voor recreatieondernemers/eigenaren en verenigingen van eigenaren van Veluwse vakantieparken. Naast het bieden van een luisterend oor, proberen de adviseurs jou concreet te ondersteunen met tips en adviezen om jouw onderneming verder te helpen in deze tijd. De adviseurs hebben verschillende expertises waar ze jou als recreatieondernemer mee kunnen ondersteunen; onder andere als bedrijfseconoom, jurist, marketeer, hospitality, of in ondernemerschap en algemeen management.

  • Je hebt de mogelijkheid om maximaal drie uur kosteloos met adviseurs te sparren over de vraagstukken waar je als gevolg van de coronacrisis mee te maken hebt gekregen
  • Aanvullend kan extra ondersteuning worden geboden door middel van twee dagdelen coaching als daar aanleiding en noodzaak voor is

Neem contact op met Corona Adviespunt

Jan Lowin IJzerman - Coƶrdinator Corona Adviespunt
Telefoonnummer: 06 23 39 53 53
E-mail: janlowinijzerman@vitalevakantieparken.nl

Contact