Jubileumboek ’50 jaar gemeente Nunspeet’ 

Het fotoboek is gepresenteerd tijdens een reünie met oud-bestuurders van de gemeente Nunspeet.

Jubileumboekjes

Eén van de activiteiten in het kader van ’50 jaar gemeente Nunspeet’ is het samenstellen van een jubileumfotoboek over de afgelopen 50 jaar. De Nunspeetse fotografen Bram en Maarten van de Biezen hebben met Ad Sulman en Dick Baas veel tijd gestoken in het maken van een aantrekkelijk boek, dat met veel foto’s de lezer/kijker mee terug neemt in de afgelopen 50 jaar van de gemeente Nunspeet.

Op dinsdag 17 mei is het boek gepresenteerd tijdens een reünie van oud-bestuurders van de gemeente Nunspeet in Veluvine.
Burgemeester Breunis van de Weerd overhandigde het boek aan Commissaris van de Koning, John Berends en aan Henk Prins. Hij was raadslid op 1 januari 1972 en hij is 99 jaar.

Vanaf woensdag 18 mei is het jubileumboek voor belangstellenden gratis af te halen bij de receptie van het gemeentehuis. Op is op.

Update: alle gratis jubileumboeken zijn vergeven en zijn dus niet meer verkrijgbaar bij de receptie van het gemeentehuis.

Presentatie boek

Van links naar rechts: burgemeester Breunis van de Weerd, wethouder Marije Storteboom, Henk Prins en Commissaris van de Koning, John Berends.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)