Ondernemerspeiling

De gemeente Nunspeet is benieuwd naar de tevredenheid van de Nunspeetse ondernemers. Daarom houden wij een ondernemerspeiling.

Is uw onderneming gevestigd in de gemeente Nunspeet? Dan heeft u per post een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Ondernemerspeiling; een online vragenlijst van 10 tot 15 minuten waarin u (anoniem) wordt gevraagd naar uw mening met betrekking tot de gemeente Nunspeet. Denk aan de bereikbaarheid, het contact, de service en het economische beleid.

Waarom meedoen?

U bent als ondernemer van groot belang voor onze gemeente. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat uw mening is en of u verbeterpunten heeft met betrekking tot onze dienstverlening en economisch beleid. Zo proberen wij bij te dragen aan een prettige en succesvolle manier van ondernemen in onze gemeente.

Geen vragenlijst ontvangen?

Of liever een schriftelijke vragenlijst invullen? Neem dan contact op met Jan Gardenbroek via telefoonnummer (0341) 25 93 89 of via e-mail: j.j.gardenbroek@nunspeet.nl. Ook voor vragen over de vragenlijst en/of het onderzoek kunt u contact opnemen via bovenstaande gegevens. Alvast dank voor uw medewerking.

De Ondernemerspeiling wordt uitgevoerd door het onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau PON.

Contact