Het gemeentehuis en de gemeentewerf zijn vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag) en maandag 1 april 2024 (tweede paasdag) gesloten. 

Verkiezingsdebat donderdagavond 9 maart om 19.00 uur in Veluvine Nunspeet

Vijf gemeenten van de Kop van de Veluwe organiseren een debat.

Op woensdag 15 maart 2023 gaan we naar de stembus voor de verkiezingen van de Provinciale Staten. Met uw stem bepaalt u mee wie beslissingen neemt over o.a. de aanleg van woonwijken, bedrijventerreinen, natuurgebieden, doorgaande wegen, openbaar vervoer en het verlenen van milieuvergunningen aan bedrijven in de provincie Gelderland.

Twijfelt u nog op wie u wilt stemmen?

De 5 gemeenten van De Kop van de Veluwe (Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem en Heerde) organiseren op donderdagavond 9 maart 2023 een verkiezingsdebat in Veluvine Nunspeet.
Het debat kan u helpen een keuze te maken op wie u gaat stemmen. Bij het debat zijn 12 partijen aanwezig: D’66, CDA, SGP, BBB, JA21, VVD, CU, BVNL PVDA, SP, LPG en GroenLinks. De partijen gaan met elkaar in discussie over o.a. mobiliteit en bereikbaarheid (Openbaar Vervoer en het dichtslibben van de A28), recreatiezonering, wonen en voorzieningen, de stikstofproblematiek en het belang van een vitaal platteland.      
 
U kunt het verkiezingsdebat in Veluvine bijwonen. Het debat wordt live uitgezonden door RTV-Nunspeet.

Wanneer:    
Donderdag 9 maart 2023

Locatie:        
De Veluvine Nunspeet, F.A. Molijnlaan 186

Start debat:    
19.00 tot 20.00 uur, live te volgen via RTV Nunspeet, Loe (Omroep Elburg) Loco (Omroep Oldebroek) en RTV-Hattem

Debat Kop van de Velwue

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)