Week tegen Eenzaamheid

Van 1 tot en met 8 oktober is de jaarlijkse, landelijke Week tegen Eenzaamheid. Ook in onze gemeente worden diverse activiteiten georganiseerd met als thema ontmoeting.

Logo Week tegen eenzaamheid

Tien lokale organisaties doen mee om mensen te verbinden, elkaar te ontmoeten en kennis te laten maken met de vele mogelijkheden op het gebied van plezier en ontspanning. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Maak laagdrempelig kennis met het activiteiten aanbod van de Nunspeetse organisaties. Er worden onder andere workshops, culturele, sportieve en culinaire activiteiten georganiseerd. Het totale programma wordt binnenkort huis aan huis bij u bezorgd. U vindt alle actuele informatie over het programma en de wijze van aanmelden op de pagina Week tegen eenzaamheid. Doe ook mee! Zet de eerste stap en Kom Erbij!

Wilt u zelf iets doen tegen eenzaamheid?

Heb oog voor een ander, kijk naar elkaar om, help elkaar of bied een luisterend oor. Vaak is een klein gebaar al zoveel waard! Kijk voor meer inspiratie op Eentegeneenzaamheid.nl/dit-kun-jij-doen.

Contact