Bedrijf starten of vestigen

Bent u ondernemer en wilt u zich in Nunspeet vestigen? Zoekt u een bedrijfslocatie of wilt u een kavel kopen voor nieuwbouw van uw bedrijf in de gemeente Nunspeet? Of wilt u een eigen bedrijf starten? Nunspeet biedt veel mogelijkheden.

Wat u moet weten

Als u zich in Nunspeet wilt vestigen, helpt onze bedrijfscontactfunctionaris u graag met informatie over bestemmingsplannen, vestigingseisen, bedrijfsterreinen en bedrijfsgebouwen in de gemeente.

Starten

Wilt u een bedrijf starten? Voor meer informatie kunt u naar:

U kunt een aanvraag BBZ (Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen) zowel schriftelijk als mondeling indienen bij de gemeente waar uw bedrijf is gevestigd. U kunt u een afspraak maken voor een oriĆ«nterend gesprek met de afdeling Sociaal via telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Starterscollectief Veluwe

Bij het Starterscollectief Veluwe kunt u als starter gratis deelnemen aan informatieve netwerkbijeenkomsten:

"Starterscollectief Veluwe is er voor ondernemers die maximaal vijf jaar een bedrijf runnen. Van startups tot ZZP of MKB: de beginfase van het ondernemerschap en de successen en uitdagingen die daarbij horen, is wat ons verbindt. De netwerkavonden en de Startersdag Veluwe zijn branche onafhankelijk. Van timmerman tot productontwikkelaar of zakelijk advies: iedereen is welkom. Een lidmaatschap is bij Starterscollectief Veluwe niet nodig. Al onze bijeenkomsten zijn gratis te bezoeken."

E-mail: info@starterscollectiefveluwe.nl