HOME  |  Over Nunspeet  |  Nunspeet Uit de Kunst

Nunspeet Uit de Kunst

Nunspeet Uit de Kunst

Vind hier inspiratie

De Stichting Nunspeet Uit de Kunst komt voort vanuit het initiatief “Diamant van midden Nederland”. De stichting bestaat uit een dagelijks bestuur en een achterban van ondernemers en afgevaardigden van de diverse brancheverenigingen uit de gemeente. Met het kernwoord “Nunspeet Uit de Kunst” als uitgangspunt voor diverse promotionele uitingen/activiteiten zal een compleet nieuwe doelgroep worden aangeroerd en geprikkeld worden om onze prachtige gemeente te bezoeken.

Het kernwoord “Nunspeet Uit de Kunst” is zorgvuldig gekozen. De gemeente Nunspeet heeft een rijke historie wat betreft kunstschilders die hier hebben gewerkt of gewoond. Bekende namen zijn onder andere; Jaap Hiddink, Chris ten Bruggen Kate, Jos Lussenburg en Ben Viegers.
Met de komst van het schitterende Noord-Veluws museum in Nunspeet is onze gemeente een enorme toeristische trekpleister rijker.

Kunst is een ruim begrip waar we velerlei evenementen en projecten aan kunnen koppelen, denk aan beeldende kunsten, kunst van de fotografie, digitale kunstprojecten, dans/toneel en ga zo maar door.

Voor meer informatie: www.nunspeetuitdekunst.nl


 

uitdekunst-small-2