Reconstructie Vierhouterweg Elspeet

De Vierhouterweg in Elspeet wordt vernieuwd. De werkzaamheden zijn opgesplitst in twee fases.

Fase 1 – 28 april 2020 tot en met 31 juli 2020

Vanaf dinsdag 28 april 2020 start de eerste fase van de reconstructie van de Vierhouterweg in Elspeet. In deze fase worden de parkeerplaatsen en groenvoorzieningen vernieuwd en rioolwerkzaamheden uitgevoerd. Vanwege de sloop en bouw van de basisschool Da Costa krijgt de Vierhouterweg een tijdelijke noodbestrating.

In fase 1 wordt de doorgaande route van de Vierhouterweg voor een bepaalde tijd afgesloten. Het gaat om de t-splitsing van de Vierhouterweg bij de basisschool Da Costa. De afsluiting wordt aangegeven met  verkeersborden en er wordt een alternatieve route aangegeven. Ook de buslijn rijdt via een alternatieve route en de bushalte wordt verplaatst. Dit wordt eveneens tijdig gecommuniceerd.

Fase 2 – 3 mei 2021 tot en met 23 juli 2021

Vanaf 3 mei 2021 start fase 2 voor de reconstructie van de Vierhouterweg. In deze fase wordt een regenwaterbassin gerealiseerd onder het schoolplein van de basisschool Da Costa. We hopen hiermee de wateroverlast in de aangrenzende woonwijk te beperken. Ook krijgt de Vierhouterweg in deze fase een nieuwe bestrating.

Het reconstructieplan

Reconstructie Vierhouterweg Elspeet (pdf, 542.54 KB)

Meer informatie

De werkzaamheden zullen overlast veroorzaken. Wij vragen daarvoor uw begrip. Wij proberen de de huizen en de bedrijven zoveel mogelijk bereikbaar te houden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met team Infra van de gemeente Nunspeet via telefoonnummer (0341) 25 99 11.

 

Contact