Plekje vrij

Kom naar de informatieavond pleeggezinnen – maandag 22 november 2021 Veluvine Nunspeet

Kinderen hebben een stabiele leefsituatie, liefde en aandacht nodig. Niet in ieder gezin lukt dit even goed. Daarom worden gezinnen in de regio Noord-Veluwe op een laagdrempelige manier geholpen door pleegouders. Wilt u ook graag iets betekenen voor deze kinderen? U bent van harte welkom op de digitale informatieavond.

Opvoeden gaat niet altijd vanzelf. Soms speelt er zoveel in een gezin dat kinderen daar last van krijgen. Een steuntje in de rug is dan meer dan welkom. Soms zijn er situaties waarin kinderen niet meer thuis blijven wonen. Dan zoeken we een pleeggezin, waar de kinderen met vaste opvoeders veilig kunnen opgroeien en de juiste begeleiding krijgen.

In deze regio zijn wij hoe dan ook op zoek naar gezinnen die extra liefde en aandacht willen geven aan één of meerdere kinderen uit een ander gezin.

Digitale Informatieavond

Voelt u ervoor om binnen uw gezin een kind een stabiele leefsituatie, warmte en veiligheid te bieden? En bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? U bent van harte welkom op onze digitale informatieavond:

  • Maandag 22 november om 20.00 uur

De informatieavond zou in eerste instantie in Veluvine zijn, maar vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, is besloten de informatieavond digitaal te houden.

Plekje vrij aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Plekje vrij aanmeldformulier
Overzicht

Meer informatie

Flyer Plekje vrij (pdf, 1.22 MB)

Contact