HOME  |  Items  |  Vacature van de week: pr-medewerkers bij Veluvine

Vacature van de week: pr-medewerkers bij Veluvine

Veluvine zoekt vrijwilligers voor het PR-team in het veld

Veluvine Nunspeet is op zoek naar vrijwilligers die het PR-team in het veld willen komen versterken. Een geselecteerd aantal voorstellingen wordt tijdens het theaterseizoen zichtbaar gemaakt in de regio Nunspeet door middel van posters, flyers en programmaboekjes. De werkzaamheden van het PR-team zijn het verspreiden van deze flyers en boekjes in de gemeente Nunspeet, en het voorbereiden en plakken van posters op borden, borden ophangen en borden verwijderen. Deze werkzaamheden zijn wekelijks terugkerend, afhankelijk van de planning. Omdat de borden vervoerd moeten worden, moet de vrijwilliger in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en indien mogelijk een auto.

Ben je flexibel, vind je het leuk om culturele activiteiten te promoten en ben je bereid hier enkele uren per week voor vrij te maken? Dan zoekt Veluvine jou! Werktijden zijn overdag en worden in overleg met elkaar afgestemd. Contactpersoon voor deze vacature is Nikolien van Gelderen van Veluvine, tel. (0341) 442 000 of e-mail info@veluvinenunspeet.nl

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Neem eens een kijkje op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl of kom op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend langs in Veluvine. Het SVN is op die dagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0341) 44 20 20.