Stemmen vanuit het buitenland

Bent u op 17 maart 2021 tijdens de Tweede Kamerverkiezing in het buitenland? Bijvoorbeeld voor werk, studie of vakantie? En staat u nog wel ingeschreven in een Nederlandse gemeente of in Bonaire, Sint Eustatius of Saba? Stem dan via een volmacht of per brief.

Als u niet in Nederland woont

Woont u niet in Nederland? Dan kunt u stemmen per brief. Dat heet briefstemmen. U moet zich hiervoor eerst registreren bij de gemeente Den Haag. Uw aanvraag moet op zijn laatst op 17 februari 2021 om 23.59 uur (Nederlandse tijd) bij de gemeente Den Haag binnen zijn. Lees verder op de website van de gemeente den Haag.

Als u tijdelijk in het buitenland bent

Bent u op 17 maart tijdelijk in het buitenland? Dan kunt u kiezen of iemand anders voor u laat stemmen met een volmacht (zie voor meer info het kopje “Volmacht aanvragen”) of dat u per brief stemt. Voor het briefstemmen kunt u een briefstembewijs aanvragen bij de gemeente Den Haag. Uw aanvraag moet op zijn laatst op 17 februari 2021 om 23.59 uur (Nederlandse tijd) bij de gemeente Den Haag binnen zijn. Lees verder op de website van de gemeente den Haag.

Contact