Inloopbijeenkomst concept-verkeersplan IKC Nunspeet Oost op 24 april

Het concept-verkeersplan IKC Nunspeet Oost is klaar. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om hiervan kennis te nemen tijdens een inloopbijeenkomst.

Deze wordt op woensdag 24 april a.s. gehouden in sportief recreatiecentrum De Wiltsangh, Sportlaan 3 in Nunspeet. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen, kennisnemen van het plan en eventueel een toelichting krijgen.

Verkeersonderzoek

De afgelopen tijd werkte Adviesbureau Sweco aan een verkeersonderzoek voor de komst van het Integraal Kindcentrum (IKC) nabij de Oosteinderweg in Nunspeet. Zij voerde verkeersanalyses uit en haalde input op bij omwonenden tijdens een buurtschouw en via de website. Ook zijn onafhankelijke deskundigen (o.a. politie en veiligheidsregio) betrokken bij het participatieproces. Naar aanleiding van het verkeersonderzoek en de participatie ligt er nu een concept-verkeersplan. In het concept-verkeersplan staan oplossingsrichtingen voor het verkeersveilig inrichten van de openbare ruimte. 

Inloopavond

Tijdens de inloopavond krijgen aanwezigen een beeld van de oplossingsrichtingen en een toelichting op de verwerking van de reacties vanuit de participatie. Er is ruimte om het concept-verkeersplan te bekijken en hierop te reageren. Geïnteresseerden die niet kunnen op 24 april, kunnen via de website reageren op het concept-verkeersplan. Na de inloopavond is het plan in te zien op www.nunspeet.nl/verkeersplan-ikc. Reageren is mogelijk tot en met 3 mei 2024.  

Vervolg

Naar aanleiding van de reacties werkt Adviesbureau Sweco het concept-verkeersplan verder uit om te komen tot een definitief verkeersplan. Meer informatie hierover volgt in juni/juli 2024. Op www.nunspeet.nl/verkeersplan-ikc  is meer te lezen over het proces en de planning.  
 

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)