Op 25 mei a.s. van 10u tot 14u houdt de gemeente Nunspeet een Open Huis. Er is van alles te zien en te doen. Meer informatie.

Werken bij de gemeente Nunspeet

Wil jij verantwoordelijk werk? Wil jij je kennis en kwaliteiten optimaal benutten? Wil je carrière maken? Dan ben je bij onze gemeente aan het juiste adres.

Het is interessant en uitdagend. Je hebt veel meer invloed dan je misschien denkt. Sterker nog: jij bent vaak de sturende factor. Bij de gemeente heb jij het in de hand. Met deze wervende woorden nodigen wij jou uit om onze site te blijven volgen en te reageren wanneer wij een voor jou passende vacature hebben.

De film is een coproductie van Visual Storm Solutions en de gemeente Nunspeet.


Accordion item is ingeklapt

Als je op zoek bent naar een stage-/werkervaringsplek, en het lijkt je leuk een kijkje achter de schermen te nemen bij de gemeente Nunspeet, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Je kunt je motivatiebrief sturen naar https://vacatures.one/15632/solliciteren. Wil je in je motivatiebrief aangeven naar wat voor soort stage-/werkervaringsplek je op zoek bent en wil je je brief voorzien van een CV? Op basis van jouw sollicitatie wordt er gekeken of wij een passende plek voor jou hebben. We streven ernaar om jou binnen een week een reactie op jouw sollicitatie te geven.

Accordion item is ingeklapt

Meer informatie over de gemeentelijke organisatie

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)