Op 25 mei a.s. van 10u tot 14u houdt de gemeente Nunspeet een Open Huis. Er is van alles te zien en te doen. Meer informatie.

Bouwtekeningen inzien

Voor het inzien van bouwtekeningen, bouwvergunningen of andere bouwinformatie van panden of percelen kunt u een e-mail sturen naar de gemeente of een afspraak maken met balie ruimte. In uw e-mail geeft u aan om welke pand of perceel het gaat en welke informatie u wenst te ontvangen zodat wij de gevraagde informatie kunnen verzamelen. Ook vernemen wij graag hoe u de gevraagde informatie ontvangt.

Mail de gemeente: gemeente@nunspeet.nl

Wat u moet weten

Wij verzamelen de informatie zo snel mogelijk. Hoe snel dit is, hangt af van de beschikbaarheid van de informatie. Zodra de informatie compleet is, ontvangt u deze van ons.

Kosten

Het inzien van een bouwtekening is gratis, maar het opvragen van het bouwdossier kost € 16,40 per kwartier (ongeacht het resultaat). Is hulp van een ambtenaar gewenst of nodig dan kost dit ook € 16,40 per kwartier. Aan een afschrift of scan van een tekening zitten kosten verbonden. Dit is afhankelijk van het soort en formaat. Alle kosten zijn te zien in het legesverordening 2024.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)