Waardebon buurtfeest

Een feest of barbecue in uw buurt organiseren?

Vanuit het Burgerfonds vitale kernen stellen de Dorpsvereniging Elspeet, Buurtvereniging Hulshorst, Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten en de buurtcoördinator van SWN, waardebonnen ter beschikking voor buurtfeesten. Zij willen stimuleren dat álle buurtbewoners aan een buurtfeest in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet of Vierhouten kunnen meedoen en elkaar kunnen ontmoeten in de straat, wijk of buurt.

Accordion item is ingeklapt

Dien vóór 29 april 2024 een aanvraag in voor een waardebon. De bonnen hebben een waarde van € 150,– en kunnen worden ingewisseld bij drie verhuurders, voor bijvoorbeeld partytenten, springkussens en statafels (exclusief eten en drinken). Alleen particulieren kunnen een waardebon aanvragen.

Aanvraagformulier waardebon

Accordion item is ingeklapt

Op 29 april 2024 sluit de aanvraagprocedure. Is er meer vraag naar waardebonnen dan dat er bonnen zijn? Dan is er na 29 april 2024 een loting.

De toegekende bonnen worden vervolgens in mei 2024 per post naar de desbetreffende aanvragers verzonden. Blijkt na de loting dat aan u helaas geen waardebon is toegekend, dan krijgt u daar midden mei 2024 per e-mail een bericht van.

Accordion item is ingeklapt

De waardebonnen kunnen alleen worden ingewisseld bij de twee hieronder vermelde verhuurders, voor bijvoorbeeld partytenten, springkussens en statafels (niet voor eten en drinken).

Dekker Partyverhuur Nunspeet    Partyverhuur Holland      Partyverhuur Nunspeet
Edisonweg 2a                              Harderwijkerweg 321     Harderwijkerweg 261C
8071 RC  Nunspeet                     8077 RE  Hulshorst            8077 RE Hulshorst
Tel.: 0341-26 32 12                     Tel.: 0341-56 02 43              Tel.: 06-13137142
link naar de website                    link naar de website             link naar de website
 

Accordion item is ingeklapt
 • De waardebon is geldig van mei 2024 t/m 31 oktober 2024. 
 • De waardebon is alleen in te wisselen voor bijvoorbeeld partytenten, springkussens, statafels en oudhollandse spelen voor een maximumbedrag van € 150,--. 
 • De waardebon is niet in te wisselen voor eten en/of drinken. De kosten van eten en drinken zijn voor eigen rekening van de deelnemers aan het buurtfeest. 
 • De bon heeft een maximumwaarde van € 150,--. Huurt u materialen voor een lager bedrag dan € 150,--, dan kunt u voor het niet-bestede bedrag niet later opnieuw materialen huren, danwel dit in contanten verzilveren. Het resterende bedrag vervalt dus. 
 • Huurt u materialen voor meer dan € 150,--, dan zijn de kosten die het bedrag van € 150,-- overstijgen voor rekening van de aanvrager van de waardebon. 
 • De waardebon kan bij 1 van de deelnemende verhuurders in worden geleverd en niet worden gesplitst.
 • De organisator van het buurtfeest regelt zelf de materialen en wisselt de waardebon in bij de desbetreffende verhuurder. 
 • Besluit u om welke reden dan ook de waardebon niet te gebruiken, dan verzoeken wij u deze z.s.m. af te geven bij de receptie in het gemeentehuis tijdens openingstijden, met vermelding van uw naam en verdere contactgegevens.
 • De aanvraag wordt akkoord bevonden, tenzij er al een waardebon voor een buurtfeest in de directe omgeving is aangevraagd. 
 • De Dorpsvereniging Elspeet, Buurtvereniging Hulshorst, Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten en de gemeente Nunspeet dragen op geen enkele wijze verantwoordelijkheid voor het buurtfeest en de gehuurde materialen. 

Let op

 • Bij de organisatie van het buurtfeest moet u rekening houden met eventueel benodigde verzekeringen.
 • Reserveer op tijd uw materialen om teleurstelling te voorkomen. Hierbij geldt op = op!
 • Voor elk buurtfeest geldt dat er voorwaarden zijn waar uw buurtfeest of straatbarbecue aan moet voldoen. 

Meer informatie

Hebt u toch nog vragen na het bezoeken van deze website, stuur dan een e-mail naar: buurtfeest@nunspeet.nl.

Dit is een initiatief van:
Buurtvereniging Hulshorst, Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten, Stichting Dorpshuis Elspeet en de buurtcoördinator van SWN

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)