Haal je informatie en prik lokaal (zonder afspraak)

Op meerdere tijdstippen in februari en maart in Veluvine Nunspeet.

GGD Noord- en Oost Gelderland is op 21 t/m 23 februari en 31 maart t/m 2 april aanwezig in Veluvine Nunspeet voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. Je kan er terecht zonder eerst een afspraak te maken. 

De GGD komt tijdelijk bij jou in de buurt. Dat maakt het voor jou extra makkelijk om langs te komen. Of het nou om de eerste prik of de booster gaat, we bieden iedereen in de gemeente Nunspeet de gelegenheid om langs te komen!

Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden je vragen, zodat je een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie. 

De tijdelijke locatie bij de Veluvine is 21 t/m 23 februari en 31 maart t/m 2 april geopend van 11.00 tot 19.30 uur in Veluvine aan de F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. Je kan binnenlopen zonder afspraak voor de eerste of tweede vaccinatie. De boostervaccinatie is alleen voor iedereen van 18 jaar of ouder. Voor kinderen van 5 t/m 11 jaar moet wel eerst een afspraak gemaakt worden door te bellen naar het landelijke afsprakennummer 0800-7070.

Meer informatie: www.ggdnog.nl/corona

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)