Onderzoek naar sociale basis in gemeente Nunspeet

Hoe verbonden voelt u zich met uw buurt?

Wat zijn belangrijke contacten voor u? Welke zorgen hebt u voor de toekomst? En hoe ervaart u bestaande activiteiten en voorzieningen?

Om een antwoord te krijgen op deze vragen nodigen we u uit deel te nemen aan ons inwonersonderzoek sociale basis via https://reigeronline.nl/socialebasis.

We zijn benieuwd hoe inwoners van de vier kernen Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten hun sociale basis ervaren.

Wilt u de enquête liever op papier afhalen/ontvangen? Bel dan naar het gemeentehuis: (0341) 25 99 11. U kunt de enquête tot en met 30 oktober 2022 invullen. Omdat we het belangrijk vinden dat zo veel mogelijk inwoners deelnemen aan het onderzoek, schrijven we ook inwoners rechtstreeks aan met de uitnodiging deel te nemen aan het onderzoek.

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en anoniem. Aan het einde van de enquête vragen we u uw naam en e-mailadres achter te laten als u verder wilt meepraten of meedenken, op de hoogte gehouden wilt worden van de resultaten of wilt meeloten voor de cadeaubonnen. Onder de deelnemers verloten wij namelijk tien VVV-cadeaukaarten van 20 euro. De uitkomsten van dit onderzoek gebruiken we om samen met inwoners en organisaties ons beleid verder vorm te geven.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)