Participatiebijeenkomst Kunst- & Cultuuraanpak gemeente Nunspeet

Donderdagavond 22 juni 2023 in het Kulturhus/Dorpshuis Elspeet.

Op 20 april 2023 is de startnotitie Kunst- & Cultuuraanpak 2023-2027 door de gemeenteraad vastgesteld. We gaan nu aan de slag met de uitwerking in de vorm van een beleidsplan en uitvoeringsagenda. Wilt u/wil jij meedenken en input geven, dan bent u/ben jij van harte welkom tijdens de Participatiebijeenkomst Kunst- & Cultuuraanpak gemeente Nunspeet op donderdagavond 22 juni 2023 in het Kulturhus/Dorpshuis Elspeet. De inloop is vanaf 17.45 uur. Om 18.15 uur gaan we van start en om uiterlijk 20.15 uur sluiten we af.

Bij Kunst & Cultuur betrokken organisaties, instellingen, verenigingen, inwoners, kunstenaars, volksvertegenwoordigers etc., van jong tot oud, uit alle vier kernen van de gemeente Nunspeet; van harte welkom! Vooraf aanmelden is nadrukkelijk gewenst. Wilt u/wil jij aanwezig zijn op 22 juni a.s. en/of op de hoogte worden gehouden, geef dan (jo)uw naam, evt. organisatie en functie, e-mailadres en telefoonnummer door per e-mail via Kunst-Cultuur@nunspeet.nl.

Later aanhaken op 22 juni dan 18.15 uur of eerder vertrekken dan 20.15 uur is ook mogelijk. Bent u/ben jij niet in de gelegenheid om op 22 juni a.s. aanwezig te zijn, geef dit dan ook per e-mail door, dan kunnen wij jou/u per e-mail om specifieke input vragen.

Meer informatie over de Participatiebijeenkomst volgt en krijgt u/krijg jij per e-mail, nadat we (jo)uw aanmelding hebben ontvangen. Hebt u/heb jij nog vragen, stel ze dan gerust.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)