Waardebonnen voor buurtfeesten beschikbaar

Om ontmoeting tussen buurtbewoners te stimuleren, stelt Burgerfonds ‘Vitale Kernen’ ook dit jaar weer waardebonnen beschikbaar voor buurtfeesten.

Inwoners die een buurtbarbecue of -feest willen organiseren, kunnen een waardebon aanvragen. De waardebon is in te zetten voor het huren van bijvoorbeeld een partytent, springkussen en statafels.
Vanuit het Burgerfonds vitale kernen stellen Dorpsvereniging Elspeet, Buurtvereniging Hulshorst, Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten en de buurtcoördinator van SWN de waardebonnen ter beschikking. Zij willen stimuleren dat álle buurtbewoners aan een buurtfeest in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet of Vierhouten kunnen meedoen en elkaar kunnen ontmoeten in de straat, wijk of buurt. De waardebonnen dragen daarmee bij aan de leefbaarheid en sociale samenhang van de Nunspeetse samenleving.

Aanvragen waardebon

Inwoners uit de gemeente Nunspeet kunnen een waardebon aanvragen tot en met 28 april 2024. De bon heeft een waarde van € 150,-- en is in te wisselen bij drie verhuurders voor bijvoorbeeld partytenten, springkussens en statafels (exclusief eten en drinken). Alleen particulieren kunnen een waardebon aanvragen. De waardebon is aan te vragen via www.nunspeet.nl/buurtfeest.

Loting

Mochten er meer aanvragen binnenkomen dan het aantal beschikbare waardebonnen, dan worden de bonnen verloot. Aanvragers worden hierover na 28 april geïnformeerd. 
 

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)

Contact