Evenementen en initiatieven Regio Zwolle

In Regio Zwolle – waar de gemeente Nunspeet lid van is - zijn verschillende (gratis) evenementen en initiatieven voor ondernemers.

Themalijst: samen een bijeenkomst organiseren

Kennispoort helpt u graag bij het organiseren van bijeenkomsten voor ondernemers. We hebben een groot bestand met innovatieve bedrijven, goede sprekers en interessante businesscases. Wij hebben een lijst opgesteld met thema’s waar onze adviseurs bijeenkomsten over kunnen geven. De themalijst is te bekijken op kennispoortregiozwolle.nl.

Family Next

Family Next is een programma voor ondernemers binnen Overijsselse familiebedrijven met minimaal 5 werknemers. In het programma van provincie Overijssel kunnen de bedrijven aan de slag met de thema's digitalisering, duurzaamheid en bedrijfopvolging. Family Next geeft een steun in de rug! Meer informatie op overijssel.nl.

MoveDigi

MoveDigi is de digitale werkplaats van Regio Zwolle. Studenten van mbo of hbo helpen bedrijven bij vraagstukken rondom digitalisering. De studenten helpen bedrijven op weg en kunnen aangeven wat er allemaal mogelijk is. Meer informatie op MoveDigi.nl.

Contact