Op 25 mei a.s. van 10u tot 14u houdt de gemeente Nunspeet een Open Huis. Er is van alles te zien en te doen. Meer informatie.

Subsidie culturele activiteiten

Organiseert u binnen de gemeente Nunspeet een eenmalige culturele activiteit? Dan kunt u een subsidie aanvragen.

Wat u moet weten

De subsidie van maximaal € 750,-- is bedoeld voor activiteiten op het gebied van muziek, theater, dans, audiovisueel, literatuur, volkscultuur, beeldende kunst en vormgeving of creatieve economie.

Aanvragen

Stuur het aanvraagformulier culturele activiteit volledig ingevuld en ondertekend met bijbehorende bijlagen per post naar:

Gemeente Nunspeet
Postbus 79      
8070 AB Nunspeet

Uw aanvraag moet minstens 8 weken voor uw activiteit begint, bij de gemeente binnen zijn. Binnen 13 weken krijgt u een brief met de beslissing. De subsidie wordt via deze brief ook direct definitief vastgesteld, tenzij de activiteit onverhoopt niet heeft kunnen plaatsvinden. Als dat laatste het geval is, moet u ons daar per ommegaande over informeren.
 

Let op: voor de aanvraag is een inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel nodig, behalvej u als natuurlijk persoon de aanvraag indient.

Meer informatie

Lees meer over de voorwaarden voor de Eenmalige subsidie culturele activiteit in de Deelverordening cultuur Nunspeet op overheid.nl.

Wat vindt u van onze website?

Groene smiley (positief)Oranje smiley (neutraal)Rode smiley (negatief)